„Penktadienio muzikos šou” – merginų gelbėtojų trio: Neringa, Brigita ir naujokė Justė

Trys žavios gelbėtojos TV3 laidos „TV pagalba” komandos narės Neringa Mažeikienė, Brigita Budginaitė ir naujokė Justė Milušauskienė kitą penktadienį, rugsėjo 15 dieną, imsis bene smagiausios gelbėjimo misijos – savo balsais ir dainomis padės „Penktadienio muzikos šou” dalyvei studentei Aistei iš Kauno laimėti šį populiariausių dainų TV žaidimą ir pagrindinį jo prizą.

„Tai tikrai bus maloniausia ir iki šiol smagiausia mano gelbėjimo misija”, – šypsosi „TV pagalbos” naujokė gelbėtoja Justė. – Tikiuosi, mums trims šiame muzikiniame žaidime seksis puikiai. Norėčiau kada pabandyti ir į tikrą gelbėjimo misiją vien su merginomis vykti.”

„Visad smagu prisijungti prie muzikinių projektų, o dar ir padėti jį laimėti kitai merginai – tikrai nuostabu, – šypsosi rimtu dainavimu prieš keletą mėnesių susidomėjusi gelbėtoja Neringa. – Šis „Penktadienio muzikos šou” man svarbus ne tik kaip gelbėtojai, o ir kaip dainininkei – čia pirmąkart atliksiu savo debiutinę dainą „Po užmerktom akim”.

„O aš pirmąkart dainuosiu taip viešai ir tikrai jaudinuosi, – šypsosi ir trečioji gelbėtoja Brigita. – Tačiau svarbiausia čia ne mano jaudulys, o padėti merginai laimėti šį žaidimą. Dėl to ir stengsimės!”

Trijų gelbėtojų ir Aistės iš Kauno konkurentai laidoje bus ne mažiau garsūs vyrai – gastroliuojančio „Baltijos cirko” artistai, klounai Petras Variakojis, Albertas Chazbijavičius ir Aleksandras Reinštromas bei pagrindinis laidos dalyvis vadybininkas Mantas iš Vilniaus.

„Penktadienio muzikos šou” su gelbėtojomis Neringa, Brigita ir naujoke Juste – rugsėjo 15 dieną 19.10 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.