„Neptūnas” baigia rikiuoti žaidėjus

Šventojoje naujam krepšinio sezonui besiruošiantis Klaipėdos „Neptūnas” baigia komplektuoti komandą.

Neptūniečių klubo vadovybė šiomis dienomis pasirašė sutartis su dar trim krepšininkais.

„Neptūno” komandos nariais tapo Ernestas Ežerskis, Michailas Anisimovas ir Vitalijus Stanevičius. Pastarasis „Neptūne” žais antrą sezoną.

Visi šie krepšininkai su komanda jau treniruojasi ne pirmą savaitę: E. Ežerskis ir M. Anisimovas nuo rugpjūčio pradžios, o V. Stanevičius – antrą savaitę.

Devyniolikametį 192 cm ūgio įžaidėją E. Ežerskį Klaipėdos komandai metams paskolino Lietuvos čempionė Vilniaus „Lietuvos ryto” komanda. Šis krepšininkas du praėjusius sezonus žaidė gimtojo Panevėžio komandoje. Paskutinį sezoną jis vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 15,7 min. ir pelnydavo po 3 taškus ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Kitas komandos naujokas 21-erių metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas M. Anisimovas yra pasaulio jaunimo (iki 21 metų) čempionas. Jis praėjusį sezoną žaidė Latvijos Rygos „Barons” ekipoje. Šios komandos gretose jis žaidė Baltijos krepšinio lygoje ir aikštelėje išbūdavo po 19 min., atkovodavo po 5,3 kamuolio bei pelnydavo po 8,9 taško.

Geriausiai „Neptūno” komandos gerbėjams pažįstamas yra neseniai 23-ąjį gimtadienį atšventęs 200 cm ūgio puolėjas V. Stanevičius. Praėjusį sezoną jis sėkmingai žaidė „Neptūno” komandoje ir buvo vienas iš lyderių. Vidutiniškai jis žaisdavo po 22 min., per kurias suspėdavo atkovoti po 5,8 kamuolio ir surinkti po 10 taškų.

Pasirašydamas sutartis su šiais krepšininkais „Neptūno” klubas dar nebaigė komandos komplektavimo naujam sezonui. Su ekipa treniruojasi dar keletas žaidėjų, galinčių tapti neptūniečiais.

Mūsų turimomis žiniomis, vakar sutartį su „Neptūnu” turėjo pasirašyti 23 metų 198 cm ūgio amerikietis Ronaldas Dorsejus. Šis žaidėjas į Klaipėdą atvyko praėjusį pirmadienį.

Vakar „Neptūno” krepšininkai iš Šventosios sugrįžo į Klaipėdą ir savo arenoje žaidė kontrolines rungtynes su uostamiestyje stovyklaujančia Sumų „Sumychimprom” komanda iš Ukrainos. Šią ukrainiečių ekipą treniruoja Rimantas Endrijaitis.

Šeštadienį 17 valandą neptūniečiai planuoja Klaipėdoje sužaisti dar vienerias draugiškas rungtynes. Jų varžovai bus Vokietijos Brėmerhafeno „Eisbaren” krepšininkai, kuriuos treniruoja Šarūnas Sakalauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.