MTV eteryje – įsimintiniausios „MTV VJ Search” akimirkos

Per artimiausias dvi savaites lietuviško MTV kanalo žiūrėtojai turės progą įsitikinti, kodėl buvo verta arba ne dalyvauti MTV laidų vedėjų atrankoje. Rugsėjo 10 ir 17 dienomis nuo 20.30 valandos MTV eteryje – charakteringiausios ir nenuobodžiausios „MTV VJ Search” akimirkos. Jas pristatys tūkstančius konkurentų juodosiomis technologijomis įveikę Ugnė ir broliai lašai Robertas su Artūru.

Vasaros pradžioje paskelbusi laidos vedėjų atrankos pradžią, MTV buvo maloniai šokiruota, kad pirmajam konkurso turui užsiregistravo beveik 6 tūkstančiai jaunimo vienetų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, du trečdaliai jų – lietuviai. Taigi 6 tūkstančiai akibrokštų, pastangų, drebančių lūpų ir išpūstų akių, teigiamų ir neigiamų emocijų bus sutalpinta į du MTV pusvalandžius sekmadienio vakarais.

„MTV laidų vedėjų atranka dar kartą įrodė, kad, norint tapti laidų vedėju, neužtenka būti kurso seniūnu, fitneso ar svingerių turnyrų nugalėtoju. Stebint VJ‘ėjų atranką, kartais išties susidarė įspūdis, kad nemažai pretendentų nelabai suvokė, kur ir ko atvyko, į kokią televiziją bando papult ir ką ten veiktų papuolę. Vieni pretendentai savo išskirtinumą bandė įrodyti dainuodami, kiti šokdami, treti stovėdami ant galvos ar rankų, kai kurie komisiją bandė papirkti prabangiu drabužiu ar makiažu. Nors mes ieškojom žmonių, kuriais tikėtų MTV žiūrovas”, – prisiminimais dalijosi „MTV Networks Baltic” Programų ir produkcijos direktorius Andrius Serva.

Įdomiausi „MTV VJ Search” momentai žiūrovams turėtų atskleisti nesurežisuotus atrankos užkulisius, labiausiai įstrigusius dalyvių pasirodymus, vykusius ir nenusisekusius bandymus įsiteikti komisijai, tačiau tai tikrai netaps pasityčiojimo iš nelaimėjusių pretendentų rinkiniu.

„Tikrai nesieksime, kad kas nors pasižiūrėjęs šias laidas pasijustų nesmagiai ar juo labiau pašieptas. Tai bus visa tiesa apie tai, kam žmonės gali pasiryžti norėdami tapti TV, tiksliau, MTV veidais. Todėl galim garantuoti, kad dviejų artimiausių sekmadienių vakarais žiūrovai išvys daug netikėtų, šokiruojančių kartais įtartinų, o kartais visiškai primityvių dalyvių sprendimų, kuriuos lydės visus šiuos vargus įveikusių ir teisingus sprendimus priėmusių „MTV VJ Search” nugalėtojų komentarai”, – tiesiai apie tiesą prabilo „MTV Networks Baltic” Programų vadovas Arūnas Matačius.

Nesurežisuota ir nenupirkta tiesa apie „MTV VJ Search” užkulisius bei labiausiai dėmesio vertas atrankos akimirkas rugsėjo 10 ir 17 dienomis nuo 20.30 valandos per jau lietuviškai kalbantį MTV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.