TV3 eteryje dar viena sezono naujiena – žaidimas visai šeimai su Gediminu Juodeika!

Rugsėjo 10 dieną, sekmadienį, 17.40 val. TV3 sezono naujienų sąrašą papildys iki šiol Lietuvoje nematytas ir neišbandytas žaidimas visai šeimai „Mega namų žaidimas”.
„Jis išskirtinis tuo, kad filmuosime pačių žiūrovų namuose. Televizija šiandien stengiasi būti kuo arčiau žiūrovų – mūsų kolegos gelbėtojai skuba padėti ištikus bėdai, išsikvietus „TV detektyvus” galima išsiaiškinti namiškių paslaptis, o mes nutarėme ne tik atvykti, o ir įsikurti žiūrovų namuose. Jų tapetai ir baldai taps dekoracijomis, o kaimynai – žiūrovais. Šeimoms tereikės patogiai įsitaisyti pamėgtuose krėsluose ir atsakinėti į įvairius klausimus”, – žaidimą pristato jo vedėjas Gediminas Juodeika.
Už teisingus atsakymus žaidimo dalyviai gaus puikius prizus, tačiau norėdami juos laimėti, turės „užstatyti” savo senus ir nereikalingus daiktus.
„Norite naujo televizoriaus, o miegamajame stovi senas „Šilelis”? Atsakykite į klausimą ir naujas televizorius – jūsų. Bet jei atsakymas neteisingas… mes išsinešime jūsų senąjį „Šilelį”. Tačiau rizikuoti tikrai verta, nes be prizų jūsų laukia ir daugybė siurprizų. Laukite mūsų skambučio į duris!” – sako į svečius pas žiūrovus besiruošiantis G. Juodeika.
Patekti į „Mega namų žaidimą” labai paprasta – tereikia išleisti 35 litus bet kurioje prekybos bei laisvalaikio centro „Mega” parduotuvėje, pramogų ar paslaugų vietoje ir kartu su kasoje gaunamu čekiu užpildyti anketą, įmesti ją į žaidimo urnas PLC „Mega”, „Rimi Hypermarket” ir PC „Senukai” informaciniuose centruose. O jau tuomet tikėti savo sėkme – žaidimo rengėjai burtų tvarka išrinks laimingąsias šeimas, aplankys jas jų pačių namuose ir suteiks galimybę nekeliant kojos iš namų laimėti daugybę vertingų prizų sau, savo šeimai ir jaukiam būstui.
Nuotaikingas „Mega namų žaidimas” su Gediminu Juodeika – sekmadieniais 17.40 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.