Konfliktas dėl merginų baigėsi pagrobimu

Trys jaunuoliai Marijampolėje reikalavo 5000 litų už gatvėje pagrobtą neblaivų vyriškį

Šeštadienio naktį Marijampolės policijos pareigūnai sulaikė ir į areštinę uždarė tris jaunuolius, įtariamus žmogaus pagrobimu bei sunkiu kūno sužalojimu.

Vėlų penktadienio vakarą, apie vidurnaktį, į Marijampolės policiją kreipėsi Kosmonautų gatvėje gyvenantis 27 metų D.G. Jis papasakojo, kad tą vakarą grupė jaunuolių sumušė bei pagrobė jo neseniai iš užsienio grįžusį bendraamžį draugą D.P. Pagrobėjai reikalavo sumokėti išpirką – 5000 litų.

Neblaivus marijampolietis pareigūnams pasakojo, kad trejetas jaunuolių jo draugą sumušė ir nusivežė nežinia kur įkišę į automobilio bagažinę po kivirčo. Anot D.G., jis su draugu rodė dėmesį dviem merginoms. Kai šios pajuto, kad gerbėjų lengvai neatsikratys, paprašė draugų pagalbos.

Atvažiavusi trijulė iš karto puolė mušti neblaivius vyriškius. Vienas jų sugebėjo pasprukti, o draugas pateko į užpuolikų rankas.

Iš pradžių girto vyro pasakojimais policijos pareigūnai nebuvo linkę tikėti. Tik kai patys išgirdo per telefoną sklindantį pagrobtojo balsą ir prašymą sumokėti reikalaujamą duoklę, policininkai nusprendė surengti pasalą.

Pinigus marijampolietis turėjo atvežti į Vilkaviškio gatvę, ties vienu prekybos centru. Ten pareigūnai sulaikė tris atėjusius pinigų pasiimti 20-23 metų jaunuolius. Tarp jų buvo ir kriminalistams jau gerai pažįstamas 23 metų Mindaugas Žiurkus. Po apklausos, per kurią trijulė kategoriškai neigė mušę marijampolietį ir už jo laisvę reikalavę pinigų, jie buvo uždaryti į areštinę.

Netrukus po jaunuolių sulaikymo pareigūnai rado ir pagrobtą vyrą. Šis jau buvo sugebėjęs išsiropšti iš automobilio bagažinės. Marijampolės ligoninės medikai jam nustatė sunkią galvos traumą, taip pat buvo lūžęs žandikaulis bei skruostikaulis.

Šeštadienį jis buvo nuvežtas į Kauno klinikas, į specialistų konsultacijas, o vėliau vėl parvežtas į Marijampolės ligoninę. Pasak pareigūnų, nukentėjusiojo būklė sunki, tačiau stabili, pavojus jo gyvybei negresia.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.