„Siemens” arenos scenoje – Rusijos estrados pasididžiavimas Dima Bilan

Šiuo metu bene geriausias Rusijos estrados atlikėjas, antrosios vietos „Eurovizijoje” laimėtojas Dima Bilan spalio 21 d. surengs koncertą „Siemens” arenoje. Dviejų valandų trukmės pasirodymo metu jaunasis Rusijos muzikantas pristatys naujausiąjį savo albumą „Laiko upė” („Vriemia rieka”) ir surengs įspūdingą šou, kurio metus skambės atlikėjo hitai „Never never let you go” ir „Ty dalžna riadam byt”.

„Savo simpatijas jaunajam Rusijos atlikėjui lietuviai išreiškė „Eurovizijoje” skirdami jam daugiausia balų. Tad juos neabejotinai sužavės Dimos Bilan pasirodymas Vilniuje, kuris bus ne ką mažiau įspūdingesnis nei Dimos Bilan dainos „Never never let you go” atlikimas šiemetinės „Eurovizijos” scenoje”, – sakė dainininko pasirodymą Lietuvoje organizuojančios UAB „Effectus” direktorė Giedrė Žemaitienė.

Bilietais į Dimos Bilan koncertą jau rugsėjo 8 d., penktadienį, nuo 10 val. ryto pradės prekiauti bilietų platinimo bendrovė „Tiketa”. Pirmąją bilietų pardavimo dieną bilietai kainuos nuo 40 litų, o vėliau bilietai kainuos nuo 50 iki 150 litų. Bilietus į koncertą galima įsigyti visose „Tiketa” kasose, o muzikos gerbėjams, norintiems išvengti eilių, „Tiketa” rekomenduoja rezervuoti bilietus telefonu 1653 arba patogiai įsigyti elektroninus bilietus interneto tinklalapyje www.tiketa.lt ir atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu!

2005 m. Dimai Bilan rusiško MTV apdovanojimų ceremonijos („Russian Music Awards”) metu buvo pripažintas geriausiu atlikėju ir artistu. O šiais metais geidžiamiausias Rusijos jaunikis yra nominuotas net keturiems apdovanojimams. Jis pretenduoja tapti geriausius atlikėju, geriausiu metų artistu bei gauti apdovanojimus už geriausią dainą ir geriausią pop projektą. Dima Bilan jau yra gavęs du auksinius gramofonus Sankt Peterburge už „Eurovizijos” konkurse atliktą dainą „Never never let you go”.

Dima Bilan savo muzikinę karjerą pradėjo bendradarbiaudamas kartu su vienu garsiausių Rusijos prodiuserių Jurijumi Aisenšpicu, kuris itin sėkmingai dirbo su legendine rusų grupe „Kino”. Po sėkmingų pasirodymų festivaliuose, konkursuose ir koncertuose dvidešimt keturių metų atlikėją 2005 m. portalo „Rambler” lankytojai išrinko Rusijos metų žmogumi, o 2006 m. vasarą žurnalo „Forbes” paskelbtame populiariausių Rusijos įžymybių sąraše Dima nusileido tik tenisininkei Marijai Šarapovai ir dainininkei Alai Pugačiovai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

17 atsiliepimų į "„Siemens” arenos scenoje – Rusijos estrados pasididžiavimas Dima Bilan"

  1. as;]

    juhuuu!

  2. kisss

    jegA geraS 😀

  3. lauruze

    as tave myliu dimuk ciau zuiki 🙂

  4. Linute

    Super berniukas! Tikras saldainiukas 😉

  5. mylioo tawe dima'cka;**

    ДИМА! 🙂 😀
    NOREJAU PASAKYTI kad pati esu ruse ir klausau daugiausiai rusisku daijnu ir ziuriu daugiausiaj rusiskus filmus. . .
    nemeluosiu ir tikraij prisipazinu : labiausiai man is rusu atlikeju patinki TU.
    ir sawo balsu ir sawo GrOzhiu.. .nebijok as ne ta kurej tipo grozis grazeuse 🙄 8) tj wat tjp…. turbut niekada sio pranesimo neperskajtysi bt manau sawo sirdyje jausi kad yra pas tawe tokia gerbeja is lietuwos kuri lbj noreti i tawo koncerta bt neturi pinigu , kuriai tu lb lbj patinki…. 😛 😉 zinok – tu geriausias ir faijniausias wisam pasauly…didziausia tawo gerbeja wardu ЛАРЕТ&#104 0;;**

  6. mylioo tawe dima'cka;**

    p.s. tu loxas kad nusifotkinaij nuogas….
    nu bt tj cia tawo gywenimas zuijkiuti 🙂

  7. dija

    Nors esu lietuve, bet net negaliu pagalvoti ka daryciau ne rusisku dainu.

  8. agne

    parduodu 1 bilieta i dimos bilan koncerta. kaina 40 lt

  9. mhhhhhhhhhh

    👿 neisiu i jo konserta.ir kokia as dddddddd.galejau tuos bilietus anksciau nusipirkti 😥

  10. artis

    jo balsas visai nieko ir dainos ,koncertas buvo axujenas. ir man ir mano panelei jis patiko ziauriai 😀

  11. lurdze

    is pradziu kai ji pamaciau jiis man ziauriai nepatiko, bet su drauge nusprendem nueit i jo koncerta, tai mus suzavejo- gerai dainuoja, fainos visai dainos. viena trukumas tai kurtinantis koncerto garsas- as prie tokiu neipratus tai is pradziu buvo sunku sedet. nesvarbu, vistiek npamirstami ispudziai, dima dainuok taip gerai ir toliau!

  12. karolina

    Kai tik ji pamaciau iskart supratau kad jis pats geriausias. 8) Buvau jo koncerte oj koks jis buvo jis soko taip kad buvo cool. 😉 Visi reke .wienu zodziu jo kunas mmm… jis pats graziausias is visu 😀 .jis toks sexy ! 😛

  13. Domas

    Dima Bilan Gejus, 1 karta pamates supratau jog jis tox yra. Apgailetina… Dar + RUSAS !!!! MAROZAS !!! BL sutikchiau in REAL nepagailechiau ant BYTOS ir supischiau jam galva!!!! Dima Bilan LOXAS LOXAS LOXAS LOXAS !!!!! UZHMUSHT NX !!!!!!!!!!!! MAROZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

  14. agnw

    maciau ziauriai panasu vaikinuka ,y Dima Bilana… Zadejom su puskem prasyti jo paraso,bet ko kiek laiko supratom ,kad ten ne jis 8) 🙄 😉

  15. Roberta

    Graziausias ir nuostabiausias … negaliu nei dienos istvert nepazejus jo klipo arba foto … Grazuolis …. 8) 🙂

  16. Dainora

    saunuolis myliu dima 🙂 😀

  17. nalla

    myliukas dimuliui..fainutis..kaip meskiukas.. 😉 o apie tavo balsiuka ir dainas patylesiu..jos nuostabios 😛

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.