Lietuvišką MTV matys 99,7 proc. kabelinės televizijos žiūrovų

Rugsėjo 4-oji 22 valandą – data ir laikas, kai pirmieji nuspręsite, ar MTV buvo verta prabilti lietuviškai. Nei ezoterikos bakalauro diplomas, nei branduolinė ataka nesukliudys MTV minėtą dieną ir minėtą valandą su Lietuva pasisveikinti jos gimtąją kalba.

Tiesa, yra kelios kliūtys, kodėl jau rugsėjo 4-ąją ne visi TV vartotojai galės žiūrėti MTV. Sunkiausia bus padaryti tiems, kurie požeminiuose bunkeriuose vis dar kovoja partizaninį karą ir neturi elektros. Problemų iškils ir tiems, kas nėra įsivedęs kabelinės televizijos, nes būtent tokiu būdu t.y. per kabelinę televiziją savo transliacijas pradės „MTV Lietuva”.

Žiūrovai, kurių namuose yra ne tik televizorius, bet ir kabelinė televizija, norėdami matyti MTV, turės atlikti keliolika sekundžių užtruksiančią techninę profilaktiką.

„Įsijunkite televizorių ir perjunkite kabelinės TV kanalus. 99,7 proc. kabelinės televizijos žiūrovų jau rodo MTV. Nematyti neįmanoma. Jei neradote – spauskite „auto-tune”. Jūsų dėžė pati suras MTV – lietuviškoji MTV galėjo būti suprogramuota nauju kanalu. Neįmanomu atveju, jeigu televizorius vis tiek nerodo MTV, kreipkitės į kabelinę televiziją ir reikalaukite. Nedelsdami rašykite el. laišką adresu: howtoseemtv@mtvbaltic.com”, – nuo piktų akių slėpdamas nuotolinio valdymo pultelį aiškino Marius Veselis, „MTV Networks Baltic” generalinis direktorius.

MTV įsipareigoja, kad net ir neturint kabelinės televizijos į savo šeimą priimti MTV bus įmanoma keliais lengvais ir dar lengvesniais būdais.

Visų pirma, darbo dienomis darbo metu bus įjungta karštoji MTV telefono linija, kurioje dirbs ne lietuvių filologiją studijuojančios bedarbės ar telefono išradėjo vaškinės figūros, o mergina, bet kokiu paros ar metų laiku pasirengusi padėti, kad MTV pasiektų visus to norinčius žiūrovus. Ją surasti galima telefonu Vilniuje 8 5 2111606. Anonimiškumas garantuojamas tik po derybų.

Visi tie, kurie yra užveisę pašto balandžių populiaciją, aprašinėtus paukščius pageidautina nukreipti adresu taip pat Vilniuje: „Forum palace”, Konstitucijos pr. 26, Vilnius. Šie laiškai, visų pirma, nukeliaus aplinkosaugininkams.

„Drįstu susilaukt komentarų, bet nuo Rugsėjo 4-osios 10 val. ryto startuos ir Lietuvoje pramoginių interneto puslapių rinkoje analogų neturintis portalas www.mtv.lt, kuriame įkyriai ir net pasivadinus zyliux ar tarzans66 bus galima išsikvosti, kaip į savo šeimą prisišaukti MTV. Reaguosim operatyviau nei Lietuvos oro erdvės patruliai. Žinoma, pats pigiausias ir tiesiausias kelias į MTV yra susirasti antrąją pusę, kurios šeimoje jau būtų kabelinė televizija ir MTV”, – dėdamas nuotrauką į pažinčių portalą sakė „MTV Networks Baltic” generalinis direktorius M. Veselis.

Tai, kad sutartis su MTV pasirašė 99,7 proc. kabelinės televizijos operatorių visoje Lietuvoje, MTV leidžia tikėtis, jog rugsėjo 4-ąją protesto akcijų prie operatorių biurų pavyks išvengti. „Dėkoju visiems kabelinės televizijos operatoriams už geranoriškumą”, – sakė M. Veselis pridurdamas, jog net didžiausi optimistai nemanė, kad pavyks susitarti su faktiškai 100 proc. kabelinės televizijos operatorių. Iki šiol MTV buvo matoma vos trečdaliui kebelinės televizijos žiūrovų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.