Ploniausi pasaulyje 3G mobilieji „Samsung” telefonai pasiekė Europą

Mobiliųjų telefonų gamintoja „Samsung Electronics” šią savaitę Luvro muziejuje, Paryžiuje, pristatė naują 3G mobiliųjų telefonų seriją „Ultra Edition”. Naujausia kolekcija paneigia mitą, jog 3G telefonai turi būti sunkūs ir nepatogūs – naujausioje kolekcijoje pristatytas ir ploniausias pasaulyje 3G mobilusis telefonas Z370. „Ultra Edition” 3G kolekcijoje stilingas sustumiamas modelis, įmantrus atverčiamas modelis ir klasikinė šokoladinio batonėlio forma. Kiekviena iš šių formų buvo tobulinama, kad vartotojai galėtų naudotis visomis 3G funkcijomis ir formomis, o kai kurios pritaikytos ir HSDPA tinklams.

Prašmatnios kolekcijos pažiba – Ultra Edition 13.8 (Z720). Tai pirmasis pasaulyje sustumiamas HSDPA mobilusis telefonas, išsiskiriantis įspūdingais matmenimis. Telefonas, kurio storis 13,8 mm yra ploniausias pasaulyje HSDPA telefonas slankiuoju dangteliu. Jo. Telefone puikiai dera pažangiausios technologijos – net dvi vaizdo kameros: 3 megapiksleių kamera su automatinio fokusavimo funkcija ir kamera, skirta vaizdo skambučiams. Telefono ekranas gana didelis 2,1″ QVGA. Telefonu galima naršyti WAP 2.0 ir HTML. Yra ir dokumentų peržiūros, balso priminimų ir PIM funkcijos.

Ultra Edition 8.4 (Z370) – tai etalonu tapęs ploniausias 3G mobilusis telefonas pasaulyje. 8,4 mm storio telefonas sveria vos 71 gramą. Telefonas turi 1,93″ TFT ekraną ir dvilypę 2 megapikselių bei VGA kamerą. Ši šokolado batonėlio formos ryšio priemonė, gali atkurti įvairius muzikos rinkmenų formatus, palaiko JAVA žaidimus. Dokumentų peržiūros programa, garsiakalbio funkcija, lizdas mikro-SD kortelei ir PIM funkcijos garantuoja, kad telefonas tinka ir verslui, ir žaidimams.

Kolekciją užbaigia Ultra Edition 11.8 (Z620) – ploniausias pasaulyje, vos 11,8 mm storio, atverčiamas HSDPA telefonas. Telefone integruota sukiojama 2 megapikselių kamera, galinti 3 kartus priartinti vaizdą. Šia kamera galima fotografuoti visomis kryptimis ir filmuoti beveik valandos trukmės QVGA vaizdo medžiagą. Dėl 2,3″ QVGA ekrano šis mobilusis telefonas puikiai tinka daugialypės terpės rinkmenų peržiūrai bei suteikia galimybę identifikuoti skambutį pagal rodomą vaizdą.

„Ilgą laiką vartotojai nenaudojo 3G dėl to, kad nebuvo daugiafunkcinių patrauklaus dizaino mobiliųjų telefonų. Pristatydami Europai „Ultra Edition” 3G mobiliuosius telefonus, panaikiname šią kliūtį,” – sako „Samsung” telekomunikacijų ir tinklų verslo prezidentas Kitae Lee. – Šiuose telefonuose dera modernus dizainas, kuriuo garsėja „Samsung”, ir daugybė funkcijų, leisiančių žmonėms pasiekti įvairiausias programas ir pramogas didžiausiu įmanomu greičiu. Tikime, jog pristačius išskirtinio dizaino produktus, 3G taps patrauklia paslauga, o „Samsung” užima tvirtas pozicijas šioje nišoje.”

Pasak K.Lee, „Ultra Edition” kolekcija įrodo, kad tai, kas plona nebūtinai yra trapu. Gaminant naujuosius telefonus naudojamos tokios medžiagas, kaip magnis ir plastikas su stiklo pluoštu. „Samsung Ultra Edition” aukščiausios kokybės mobilieji telefonai nustato naujus standartus rinkoje.
Šios serijos mobiliuosius 3G telefonus visoje Europoje bus galima įsigyti jau šių metų pabaigoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.