Jauno vyro gyvybę pasiglemžė elektra

Praėjusio trečiadienio, rugpjūčio 29-osios, pavakarė Pasvalio rajono Vaškų seniūnijos Nečionių kaime buvo paženklinta tragedija. Elektros srovė pasiglemžė jauną gyvybę. Nors žmogus buvo skubiai nuvežtas į ligoninę, medikai jį sugrąžinti į gyvenimą buvo bejėgiaiTądien apie 18 valandą į Pasvalio ligoninės Priėmimo skyrių nugabentas Nečionių kaimo gyventojas 23 metų Egidijus Jurgaitis jau buvo be gyvybės ženklų. Po nelaimingo atsitikimo automobiliu „Mitsubishi” į medicinos įstaigą iš nelaimingo atsitikimo vietos jį nuvežė brolis dvynys Aurelijus Jurgaitis.

Pasvalio rajono policijos pareigūnai, gavę pranešimą apie į ligoninę pristatytą nečioniečio lavoną, pradėjo ikiteisminį tyrimą E.Jurgaičio mirties priežasčiai nustatyti. Kartu policija apie įvykį informavo Valstybinės darbo inspekcijos Panevėžio skyrių.

Pasak policijos pareigūnų, E.Jurgaitis prieš nelaimę dirbo su autokranu Nečionių kaime, savo ūkyje. PB žiniomis, juo jis krovė trąšas į traktoriaus priekabą. Netikėtai autokrano strėlė kliudė elektros laidus, ir vairuotojas buvo nutrenktas srovės.

Policijos žiniomis, autokranas, su kuriuo dirbo nelaimėlis, buvo senutėlis, įsigytas dar sovietmečiu. Dabar jis priklausė nuosavą ūkį turinčiam velionio tėvui Petrui Jurgaičiui. Pastarasis yra vadovavęs Tetirvinų žemės ūkio bendrovei, buvęs Pasvalio rajono tarybos narys.

PB kalbintas Valstybinės darbo inspekcijos Panevėžio skyriaus vedėjas Gintas Čepas teigė, kad įvykio aplinkybių tirti į Pasvalio rajoną išvykęs inspektorius Vytautas Kuncė, kuruojantis žemės ūkį.

„Inspektorius aiškinasi, ar įvykis buvo susijęs su darbo, ar su civiliniais santykiais. Greičiausiai šis atvejis bus traktuojamas kaip nelaimingas atsitikimas”, – mano G.Čepas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Jauno vyro gyvybę pasiglemžė elektra"

  1. Karolis Zelvys

    Pasaulis begailestingas,tik tesugeba nusinesti jaunuoliu givybes….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.