„Siemens” arenoje – legendinių „Electric Light Orchestra” Part II ir maestro G.Rinkevičiaus vadovaujamo orkestro projektas

Į Lietuvą atvyksta legendinė anglų roko grupė „Electric Light Orchestra” Part II, kuri lapkričio 30 dieną kartu su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, vadovaujamu Gintaro Rinkevičiaus, koncertuos „Siemens” arenoje. Jau trisdešimt penkerius metus simfoninio roko stiliaus muziką grojanti grupė arenoje atliks jau kelioms kartoms žinomus savo kūrinius ir surengs nepakartojamą muzikos ir šviesos spektaklį.

„Didžiuojamės, kad pasauline šlove jau ne vieną dešimtmetį besimėgaujanti tokio aukšto meistriškumo grupė koncertuos mūsų arenoje. Tikimės, kad jos duetas su žymiuoju Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru ir įspūdingi šou elementai į renginį pritrauks būrius muzikos gerbėjų”, – sakė „Siemens” arenos savininkės ir operatorės „Rubicon eventus” generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Specialiai grupės „The Orchestra” ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertui „Siemens” arenoje bus suformuota itin didelė scena, kurioje tilps ne tik šeši grupės nariai, bet ir 60 simfoninio orkestro muzikantų. Be to, kiekvienas elektroninės šviesos orkestru besivadinančios grupės koncertas pasižymi išskirtiniais muzikos ir šviesos efektais, kuriems sukurti bus pasitelktos „Siemens” arenos techninės galimybės bei pačios grupės atsivežta technika.

Lietuvoje roko grupė surengs du savo pasirodymus: lapkričio 29 dieną ji koncertuos Kauno sporto halėje, lapkričio 30 dieną – „Siemens” arenoje. Bilietus į šiuos koncertus platina bilietų platinimo bendrovė „Tiketa”, kuri nekantriausiems grupės gerbėjams siūlo jau nuo šio trečiadienio įsigyti elektroninius bilietus, kainuosiančius nuo 50 iki 160 litų.

Elektroninius bilietus galima įsigyti apsilankius „Tiketos” interneto svetainėje adresu www.tiketa.lt, už juos čia pat atsiskaityti ir pačiam atsispausdinti paprastu spausdintuvu. Bendrovė už internetu parduodamus bilietus siūlo atsiskaityti „Visa” ir „MasterCard” sistemų kortelėmis, taip pat bankų elektroninėmis sistemomis. Įprastiniai bilietai „Tiketos” kasose pasirodys pirmadienį ir už mažiausią kainą – 50 litų – jų bus galima įsigyti tik pirmąją prekybos dieną.

Iš Didžiosios Britanijos, Birmingemo miesto kilusi grupė „Electric Light Orchestra” savo karjerą pradėjo 1970 metais ir jau dabar yra išleidusi virš 20 albumų. Amžinai populiaria vadinama „Electric Light Orchestra” pasaulyje yra išgarsėjusi tokiais hitais kaip „Ticket To The Moon”, „Confusion”, „Don’t Bring Me Down”, „All Over The World”.

Lietuvoje koncertuosiančios „Electric Light Orchestra” sudėtyje pasirodys Louisas Clarkas, Kelly Groucuttas, Mikas Kaminskis, Ericas Troyeris, Gordonas Townsendas, Parthenonas Huxleyus. „Electric Light Orchestra” pasirodymus Lietuvoje rengia agentūra „Infoshow”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "„Siemens” arenoje – legendinių „Electric Light Orchestra” Part II ir maestro G.Rinkevičiaus vadovaujamo orkestro projektas"

  1. Elo Preikstas15

    KOKS KONCERTAS BE JEFF LYNNE! 😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.