LNK „Alfa.lt” redakcijai vadovaus R.Grinevičiūtė

Realybės šou „Alfa.lt” redakcijoje kiekvieną sekmadienį vyksta naujojo redaktoriaus rinkimai. „Manau, tikrai pasilinksminome praeitą savaitę”, – džiugiai balsavimą pradėjo buvusi redaktorė Ieva. Džiaugtis tikrai buvo kuo. Būtent jai vadovaujant redakcijoje įvyko lūžis. Tikrų žurnalistų vardą jiems pavyko užsitarnauti tiek žiūrovų, tiek šou vedėjos R.Grinevičiūtės akyse.

Vienbalsiai naujuoju redaktoriumi išrinktas Augustas galimybės vadovauti kolegoms neteko vos prisėdęs prie redaktoriaus stalo. „Redaktore dabar būsiu aš”,- įėjus į redakciją ištarė R. Grinevičiūtė. Nustebusiems dalyviams ji paaiškino, kad būdama visą dieną šalia, ji galės konsultuoti juos dėl pasirinktų temų ir stengsis padėti surasti kuo geresnių istorijų jų leidžiamam laikraščiui. „Kad neišblaškytumėme praėjusios savaitės įdirbio”, – pridūrė naujoji redaktorė.

Labiausiai tokiu sprendimu nusivylęs atrodė Augustas. „Tai jūs manimi nepasitikite?”, – negalėdamas susitaikyti su tuo, kad neteko taip ilgai laukto posto, klausinėjo jis. „Juk Augustas išrinktas vienbalsiai”, – bandė prieštarauti ir kiti dalyviai, suprasdami, kad nuo šiol jiems stengtis reikės dar daugiau.

Tačiau Rūta buvo neperkalbama. „Taip, jūs galite manimi atsikratyti, – šypsodamasi sakė ji. – Kai pasakysiu, kad laikraštis puikus, iš karto su jumis atsisveikinsiu”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.