MTV vėdėja Ugnė nepasikuklins paimti interviu ir iš Madonnos

Lietuva pamažu grįžta iš atostogų ir verkia prie vasaros kapo duobės, o MTV vėdėjos Ugnės Skonsmantaitės veide nuolat spirga šypsena – kol šalies piliečiai nuo 9 iki 5 eis į darbus, ji švilpaus prie raudono kilimo, guos pasaulio žvaigždes dėl pabrangusios grožio chirurgijos ir fotografuosis dangoraižių panoramoj.

Štai dėl ko šimtai jaunuolių prakaitavo prieš MTV VJ atrankos komisiją, bandydami išspausti kokį nors talentą – Lietuvos MTV atstovai važiuoja į Rugpjūčio 31 d. Niujorke vyksiančius MTV muzikinių video klipų apdovanojimus.

Nors metaliniai MTV muzikinių klipų apdovanojimų kosmonautai pirmą kartą išdalinti dar 1984-aisiais, kai Ugnė dar nebuvo gimusi, ji žino, kad tai ne juokas. Būtent šiuose apdovanojimuose „Nirvana” bosistas Krisas Novoseličas ant galvos netyčia užsimetė gitarą, o Madonna pasirodė su savo žymiąja liemenėle smailiais kaušeliais ir bučiavo į lūpas Britney Spears ir Christiną Aguilerą.

„Turėsiu laikyt mikrofoną žvaigždėms palei burną, kol jos šnekės apie savo ateities planus ir kad būti nominuotoms joms yra didelė garbė ir malonumas. Tiesa, girdėjau, kad šalia Taims Skvero, kur gyvensim, yra „Victoria’s Secret” parduotuvė. Reikės gal užeiti”, – būsimos kelionės jaudulį po apatiniu trikotažu slėpė Ugnė.

Rugpjūčio 31 d. vyksiančius apdovanojimus ves choleriškasis Jackas Blackas. Nors jis garsiai rėkia ir turi apvalų pilvą, tačiau merginų laikomas itin erotišku. Spėjama, kad charizmatiškasis komikas gali ryžtis pajuokauti.

Šiemet taip pat yra pirmasis kartas, kai kelios kategorijų nominacijos atiduodamos į MTV žiūrovų rankas: kiekvienas gali rinkti geriausią klipą, geriausią vyro ar moters klipą ir daugybę kitų. Šventę, kurioje pasirodys ir Beyonce, Pharellis, Timberlake’as, visame pasaulyje galės matyti 1,3 milijardo žiūrovų.

„Aš nežinau, ar Ugnė manęs atidžiai klausėsi, bet aš jai sakiau nenuleist akių nuo Madonnos – galbūt ji į apdovanojimus atvyks užsiauginus ilgą barzdą ir nusispyrus sandalus pereis Hadsono upę. Ugnės užduotis bus padaryti gerų reportažų nuo raudonojo apdovanojimų kilimo, gerai iškamantinėti žvaigždes, mestelti smagių replikų iš ložės, kur ji stebės pačią ceremoniją. Kadangi ji liežuvį ir kūną valdo geriau negu Lietuvos krepšininkai kamuolį, turėtų parvežti smagių akimirkų”, – pasakojo „MTV Networks Baltic” Programų ir produkcijos vadovas Andrius Serva.

Į Niujorką važiuoja visų trijų Baltijos šalių MTV vedėjai. Jų darbo vaisiai eteryje pasirodys Rugsėjo pirmojoje pusėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.