„Atlantą” paliko ir A. Laurišas

Šiandien Klaipėdoje rungtynėmis tarp „Atlanto” ir „Šiaulių” futbolininkų prasideda Lietuvos futbolo klubų asociacijos (NFKA) A lygos čempionato XXV turo susitikimai.

Atlantiečių, rungtyniaujančių savo aikštėje, uostamiesčio futbolo mėgėjai nematė beveik du mėnesius. Per šį laikotarpį „Atlanto” futbolininkai varžovų stadionuose išbarstė daug taškų. Jie per šešerias svetur žaistas rungtynes sugebėjo iškovoti vos šešis taškus.

Kaip „Atlanto” futbolininkams seksis namie? Viena aišku, kad sirgaliai šiandien stadione pamatys gerokai pasikeitusį „Atlantą”. Apie pasikeitimus komandoje jau rašėme, todėl nesikartosime. Tačiau vakar mus pasiekė žinia, jog komandą paliko ir vienas geriausių „Atlanto” žaidėjų Aivaras Laurišas.

Šį faktą vakar patvirtino ir „Atlanto” klubo direktorius bei vyriausiasis treneris Vacys Lekevičius: „Rugpjūčio dvyliktąją baigėsi šio futbolininko kontraktas su mūsų komanda. A. Laurišas atsisakė pratęsti sutartį ir paliko „Atlantą”.

A. Laurišas šį sezoną NFKA A lygos čempionate Klaipėdos komandoje sužaidė 16 rungtynių ir pelnė 5 įvarčius.

Per šios dienos rungtynes su „Šiauliais” vietoje komandą palikusio A. Laurišo, ko gero, pirmąkart aikštėje pasirodys „Atlanto” naujokas Antonas Kačerga. Šis 29 metų puolėjas, anksčiau rungtyniavęs Grozno „Tereke”, gana ilgai laukė paleidžiamojo rašto iš savo buvusios komandos.

Uostamiesčio komandoje greitai turėtų debiutuoti ir dar vienas puolėjas – Duško Vraneševičius iš Bosnijos ir Hercegovinos. Tačiau kol kas jis turi problemų dėl vizos.

Ilgam iš rikiuotės išėjo žaidžiantysis „Atlanto” treneris Rimantas Žvingilas ir atakuojantis saugas Tarasas Daniliukas, susižeidę per praėjusio turo rungtynes Vilniuje su „Žalgiriu”.

Be „Atlanto” ir „Šiaulių” susitikimo, šiomis dienomis vyks dar ketverios XXV turo rungtynės: rugpjūčio 25 d. varžysis Kėdainių „Nevėžis” – Vilniaus „Žalgiris” bei „Šilutė” – Panevėžio „Ekranas”, o rugpjūčio 28 d. žais Vilniaus „Vėtra” – Marijampolės „Sūduva” ir „Vilnius” – „Kaunas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.