„USRobotics” pristatė du naujus „Skype” skirtus telefonus

Pirmaujanti tinklo ir interneto komunikacijų technologijų bendrovė „USRobotics” rinkai pasiūlė du naujus „Skype” sertifikuotus telefonus. „USR9601 USB Internet Phone” ir „USR9602 USB Internet Mini Phone” modeliai palengvins bendravimą balsu „Skype” bendruomenei, turinčiai daugiau nei 113 milijonų vartotojų visame pasaulyje.

„Bendradarbiaudami su „USRobotics”, sparčiai augančiai „Skype” bendruomenei galime pasiūlyti prieinamesnes ir kokybiškesnes paslaugas”, – sako „Skype” techninės įrangos direktorius Manrikas Brenesas (Manrique Brenes). Pasak jo, naujasis „Skype” kartu su „USRobotics” pristatomas telefonas palengvins bendravimą internetu ir darbe, ir namuose vartotojams visame pasaulyje.

Pažangūs technologiniai spendimai naujuosiuose telefonuose panaikina aido ir „tunelio” garso efektus, kurie atsiranda naudojant žemesnės kokybės įrangą. Taip pat įdiegtos ir kitos patogios galimybės – greitasis rinkimas, skambinančiųjų numerių įtraukimas į „Skype” kontaktus arba telefono numerio rinkimas skambinant su „SkypeOut”. Pristatomas įrenginys leidžia apjungti tradicinio telefono ir internetinės telefonijos privalumus – patogiai ir pigiai bendrauti su visu pasauliu.

„USRobotics” šiemet didelį dėmesį skiria naujiems gaminiams, kurie papildo mūsų vis augančią „Skype” produktų liniją”, – sakė internetinės telefonijos produktų linijos direktorius Anuragas Batta (Anurag Batta). Naujieji USB telefonų modeliai yra skirti ir namų, ir verslo vartotojams.

„USR9601 USB Internet Phone” telefono išskirtinumas – blizgus, aukštos rezoliucijos, mėlynos šviesos skystųjų kristalų ekranas, kuriame aiškiai matomi kontaktai ir skambučių būsenos. Jis taip pat atpažįsta skambinantįjį ir rodo jo „Skype” kontaktus. Lietuvoje „USR9601” galima bus įsigyti jau rudens pradžioje, planuojama jo kaina – apie 149 litus.

„USR9602 USB Internet Mini Phone” telefonas yra skirtas pradedantiesiems vartotojams. Jo planuojama kaina Lietuvoje – apie 77 litus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

2 atsiliepimai į "„USRobotics” pristatė du naujus „Skype” skirtus telefonus"

  1. ales

    šaunuolai aaaaaaaaa

  2. aaaa

    O as kol neperskaiciau , galvojau , kad tai bus bevieliai telefonai , galesi isidet kokia gsm korta ir varyt bet kur per Skype ….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.