Apie naująjį LNK sezoną – speciali L. Gradauskienės ir G. Kudabos laida

Netikėtas duetas – prodiuseris, režisierius ir operatorius Gintaras Kudaba bei žurnalistė Livija Gradauskienė – apie naująjį LNK sezoną susuko muzikinį, dokumentinį ir šiek tiek vaidybinį filmą „Pasaulis nuostabus”.

„Mūsų su Gintaru darbą vadinti filmu – šiek tiek per drąsu. Tai – tiesiog valandos trukmės naująjį sezoną pristatanti laida, kurioje lengvai, su šypsniu ir ašara pristatome naujas LNK laidas ir aplankome populiariųjų laidų kūrėjus”, – pasakojo L. Gradauskienė.

Šiame filme Gradauskienė, įsijautusi į landžios žurnalistės amplua, kalbina naujų ir esamų laidų kūrėjus apie naujienas ir pokyčius jų laidose. L. Gradauskienė klausinėjo Svarą ir Joną Banį, įsiliesiančius į smagią LNK kompaniją, kvotė Haroldą Mackevičių apie jo naująją „Partiją”, sukinėjosi filmavimo aukštelėje, kurioje filmuojamas naujas LNK serialas. Per pusę mėnesio ji pakalbino kelias dešimtis LNK laidų vedėjų, prodiuserių ir režisierių.

Pavojingiausias interviu vyko garaže su „Ragų” herojais Česlovu ir Bronium. „Na, vaikinai, girdėjau užsidirbote 200 litų ir pirksite „Moskvičių”? – smalsavo Gradauskienė. „O, o, o jūs čia ta didžiakrūtė laidos „Myli, nemyli” vedėja? O kaip jūs žiūrite į lytinius santykius?”… Gindamasi nuo įžūlių autošaltkalvių, Gradauskienė juos išvadino nedėkingomis kiaulėmis ir idiotais, už ką veikėjas su idioto akiniais ėmė ją mušti. Smūgiavusiai atgal mikrofonu ir taip apgynusiai savo galvą, garbę ir orumą, Gradauskienei beliko kreiptis į LNK vadovus, kad už kenksmingas darbo sąlygas kuriant filmą jai būtų skirta pieno.

Humoro jausmo nestokojanti Gradauskienė privertė sutrikti net „Dviračio šou” kūrėjus, tiesiai šviesiai paklaususi, ar blondinių atsiradimas laidoje nereiškia jiems prasidėjusią amžiaus krizę.

Pokštą pačiai Gradauskienei iškrėtė filmo režisierius Gintaras Kudaba – keliose vietose jis paliko ne eteriui skirtus jos komentarus.

Žiūrovai specialią laidą apie 2006/2007 sezono naujienas žiūrovai išvys rugsėjo 3-jąją, lygiai diena prieš sezono atidarymą. Sekmadienio rytą įsijungę LNK, jie pirmieji sužinos, ką naujo būsimajam sezonui parengė LNK. Rugsėjo 4-ąją tradiciškai rengiama tiesioginė sezono atidarymo šventė iš „Forum Palace” rūmų.

Speciali laida „Pasaulis nuostabus. LNK 12 –ojo sezono naujienos” – rugsėjo 3-ąją 11.50 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.