Naujasis Bondas – mažas, negražus ir dar blondinas

Po trijų mėnesių JAV kino ekranuose pasirodys naujas filmas apie Džeimsą Bondą – „Casino royale”. Nors 21-oji sėkmingo filmo serija dar tik bus pristatyta publikai, tačiau Danielis Kreigas, naujasis agentas 007, atėjęs po Šono Konerio, Džordžo Lazenbi, Rodžerio Muro, Timočio Daltono ir Pirso Brosnano, jau sulaukė nemažos dalies fanų vertinimo. Beje, dėl to jam nėra priežasties labai džiaugtis. „Jei skaityčiau viską, ką apie mane rašo, išeičiau iš proto, – sako britų aktorius. – Manęs nekenčia, jie galvoja, kad netinku šiam vaidmeniui.”

Tokiuose tinklapiuose kaip www.craignotbond.com yra įvairiausių atsiliepimų. Kalbama, kad jis negražus ir labai mažas. Be to, koks Bondas – šviesiaplaukis ir mėlynomis akimis? Tokio dar nebuvo. Jeigu tai gali nuraminti, pranešama, kad kiekvienas naujas Džeimsas Bondas buvo sutinkamas įtariai. Netgi pats mylimiausias iš visų bondų – Šonas Koneris – iš pradžių taip pat kėlė fanų protestus: kaip gali škotas gali atlikti pati angliškiausią vaidmenį?

Taigi Danieliui Kreigui belieka nekreipti dėmesio į tokius burbuliavimus ir ruoštis kuo geriau sukurti Bondą. Prodiuserės Barbaros Brokoli žodžiais, Danielis turi viską, ko reikia Bondui. „Jis seksualiai patrauklus, vyriškas, kupinas šarmo. Jis moka būti pavojingas.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.