Kaip atostogauja modeliai

Vasara – ne pats darbingiausias metas modeliams. Ne tik paprasti mirtingieji, bet ir podiumų gražuolės vasarą šturmuoja kurortus.

Tiesa, dalis modelių atostogas leidžia namuose arba keliauja į patį pigiausią kurortą, nes kitokių atostogų sau paprasčiausiai negali leisti.

Kas kita – madų pasaulio žvaigždės.

Štai juodaodė gražuolė Naomė Kempbel per vasarą suspėja pailsėti begalėje kurortų. Manekenė šią vasarą jau lepinosi saulės voniomis Antilų salose, taip pat – Sardinijoje, San Tropeze, Kanuose. Kiekvieną vasarą N. Kempbel būtinai apsistoja viename prabangiųjų Monte Karlo viešbučių. Monake ji mėgsta pasideginti gulėdama ant jachtos, priklausančios eiliniam jos milijardieriui draugužiui, denio, o aplinkiniai tik ir tegirdi modelį tingiai čiulbant ką nors panašaus į tai: „Mario! Kodėl tu jau visą pusvalandį neši man kokteilį?” Smalsuoliai ypač turi kur paganyti akis tada, kai išsimaudžiusi Naomė išlipa iš vandens. Sako, kad tuo metu jos šukuosena iš glotniai sušukuotų sruogų ima panašėti į kaktusą… Kitų žodžiais – į palmę. Mat plaukai styro į visas puses, o žmonės spėlioja: Naomė tai ar ne?

Kita podiumų pažiba Žiselė Bundšen, buvusi aktoriaus Leonardo Dikaprijaus mylimoji, vertina poilsį atokiau nuo įkyrių žvilgsnių. Gražuolė mėgsta Punta del Este kurortą Urugvajuje, o kai ir ten pavargsta nuo paparacų, važiuoja į gimtąją Braziliją.

Eva Herzigova mėgsta ilsėtis Porto Červe (Italija), nes ten labai skanus ir sotus maistas: topmodelis dievina gerai pavalgyti. Manekenė visus stebina, nes valgo daug, o jos figūra – vis tokia pat liekna.

San Tropezas šią vasarą yra itin populiarus tarp garsenybių. Ten atostogavo ir Helena Kristensen, ir Nadija Auerman, ir Estela Holidei. San Tropezas konkuruoja su Graikijos kurortais, kurie taip pat puikūs ir madingi, be to, poilsis ten kainuoja pigiau. Paparacų taikiklyje netikėtai atsidūrė Ukrainos topmodelis Diana Starkova, kuri San Tropeze sugalvojo audringai atšvęsti savo gimtadienį. Triukšmingas vakarėlis neliko nepastebėtas. Supuolė sensacingų kadrų medžiotojai, kurie Dianą palaikė turtingąja paveldėtoja bei vakarėlių liūte vadinama Peris Hilton… Nieko keista, kad fotografai apsipažino – šviesiaplaukės gražuolės iš tiesų yra panašios.

Karolina Merfi šią vasarą buvo pastebėta Beverli Hilso paplūdimyje, bet pailsėti jai taip ir nepavyko: manekenė ten važiavo dirbti. „Estee Lauder” kompanijos veidas filmavosi naujai kosmetikos reklamai.

Beje, garsios manekenės šį sezoną pamėgo vientisus itin įmantraus dizaino maudymosi kostiumėlius su perpynimais, iškirpimais ir perrišimais, asimetriškomis detalėmis, ryškius ir subtilių spalvų, puoštus gėlėmis ir dar kuo tik nori. Netgi keista, kaip jos tolygiai įdega vilkėdamos tokius paplūdimio mados šedevrus.

Populiariausi tarp modelių šią vasarą – „Versace” ir „Gap” paplūdimio aksesuarai.

Rankines manekenės pradėjo rinktis kuo kuklesnes. Sezono viršūne vadinama paprastutė „Muse” rankinė iš „Yves Saint Laurent” kolekcijos. Madingiausia avalynė – vadinamieji „baletiniai” bateliai lygiu padu. Pageidautina su „Marc Jacobs” arba „Prada” firminiu ženklu.

O štai pačiu madingiausiu šios vasaros pirkiniu tapo… piniginė. Dėl naujųjų raštuotų „Gucci” piniginių modeliai tiesiog kraustosi iš proto.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.