Nauji nešiojami „Logitech” garsiakalbiai „AudioStation Express”- patvari konstrukcija ir kokybiškas „iPod” garsas

Pirmaujanti įvairių muzikinių priedų gamintoja „Logitech” šiandien rinkai pristatė naują produktą- garsiakalbius „AudioStation Express”, skirtus „iPod’ams”. Naujasis produktas ne tik skleidžia švarų kokybišką garsą, bet ir yra patvarios konstrukcijos. Garsiakalbiai komplektuojami su kelionėms skirtu dėklu ir distanciniu valdymo pultu. Tai- paprastas ir patogus sprendimas norintiems klausytis muzikos tiek namuose, tiek gamtoje.
Neseniai „Logitech” atliktas tyrimas parodė, kad klientai, ieškantys nešiojamų garsiakalbių „iPod’ams”, svarbiausiomis įvardija dvi jų savybes: konstrukcijos patvarumą ir galimybę pasirinkti kokį energijos šaltinį naudoti- baterijas ar elektros tinklą.
Naujasis „Logitech” produktas „AudioStation Express” yra ypatingai patvarus- garsiakalbius saugo metalinės grotelės, o transportavimui skirtas dėklas apsaugo įrenginį kelionės metu. Kelioninio dėklo nebūtina nuimti ir naudojimo metu, o tai apsaugo garsiakalbius nuo subraižymo. Įrenginys veikia prijungtas prie elektros tinklo arba naudojant AA tipo baterijas. Baterijos pakraunamos prijungus garsiakalbius prie elektros tinklo.
„Mūsų tyrimai parodė, kad žmonėms, naudojantiems ar ieškantiems nešiojamų „iPod” garsiakalbių yra svarbios dvi jų savybės: patvarumas ir lankstumas,- teigia „Logitech” garso produktų marketingo viceprezidentas Jef Holove.- „AudioStation Express” yra sukurtas tiksliai pagal klientų reikalavimus- jis tinka naudoti tiek gamtoje, tiek namuose”.
Nors ir nedidelio dydžio, naujasis „Logitech” produktas skleidžia itin kokybišką garsą- jame įtaisyti du 2,5 colių „Max-X” garsiakalbiai ir bosų kolonėlė. „iPod” grotuvui prijungti naudojama „Apple” standartą atitinkanti jungtis. „AudioStation Express” taip pat turi video jungtį, kuri leidžia televizoriaus ekrane matyti „iPod’e” esančias nuotraukas ir filmus. Senesniems „iPod” modeliams, CD ir MP3 grotuvams, nešiojamiems DVD leistuvams prijungti gali būti naudojama 3,5mm jungtis.
„AudioStation Express” yra dalis „Apple” programos „Made for iPod”. Garsiakalbiai yra baltos spalvos ir puikiai atitinka „iPod” dizainą. Muziką galima valdyti distanciniu pultu, kuris turi savo vietą garsiakalbių galinėje dalyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.