Premjeras G.Kirkilas netrukus įsikraustys į Turniškes

Turniškėse – sujudimas. Name, kuris nuo rudens taps laikinąja premjero Gedimino Kirkilo rezidencija, darbininkai jau įrengia virtuvę.

Netrukus atkeliaus ir likę baldai, rašo dienraštis L.T.

Premjeras G.Kirkilas su žmona Liudmila netrukus įsikraustys į Turniškėse esantį daugiabutį, kur jam laikiną pastogę, kaip buvo nuspręsta jau liepos pabaigoje, išnuomos šį rajoną administruojanti įmonė.

Antrame namo aukšte esantis trijų kambarių butas jau apstatomas baldais. Virtuvėje darbininkai pradėjo montuoti spinteles. Per porą savaičių atkeliaus ir likę baldai.

Anksčiau premjero žmona L.T. yra sakiusi, kad nieko ypatingo laikiname būste negeidžianti: „Svarbiausia, kad vyro darbo kambaryje būtų darbo stalas ir lentyna knygoms, miegamajame – lova ir spinta, svetainėje – minkštas komplektas ir staliukas. Prabangos nereikia. Man priimtinesnis skandinaviškas stilius”. L.Kirkilienė neslepia, kad iš savo buto netoli sostinės centro kraustytis nenori – Turniškės nutolusios nuo sostinės centro, o ir savi namai, kuriuose pragyventa 30 metų, moters širdžiai mielesni.

Jai labai gaila ir savo senos katės Mikos, kuri nežinia kaip adaptuosis naujoje vietoje. Į Turniškes premjero šeima kraustytis privalo saugumo sumetimais – dabar daugiabutyje gyvenantis G.Kirkilas nesaugus, o apsaugos vyrams kyla daugybė nepatogumų per naktį sėdint mašinoje. Kai tik premjeras persikraustys į naują būstą, paskui jį atkeliaus ir vadovybės apsaugos darbuotojas. Jis įsikurs vieno kambario bute priešais Vyriausybės vadovą. Kiek valstybei kainuos šių būstų nuoma, paaiškės netrukus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.