Sporto aistra baigėsi žūtimi

Aistringas sporto mėgėjas 32 metų klaipėdietis Aldas Pangonis nesulaukė pasaulio vyrų krepšinio čempionato Japonijoje. Tragiškai žuvęs vyras vakar buvo palaidotas Klaipėdoje.

Kieme mankštindamasis prie krepšio A.Pangonis suklupo ir įkrito į šalimais esantį neuždengtą šulinį. Nelaimė įvyko Tūbausių kaime (Kretingos r.), kur gyvena klaipėdiečio gyvenimo draugės 37 metų Dainos sesuo.

A.Pangonis su drauge į kaimą atvyko praėjusį sekmadienį. Tądien per televiziją rodė Lietuvos ir JAV krepšinio rinktinių rungtynes.

Pažiūrėjęs šias varžybas klaipėdietis su šeimininku ir jo vaikais beveik visą dieną kieme žaidė krepšinį. Lenta su lanku prikalta prie tvarto sienos.

Vakarop giminės susėdo prie stalo, gėrė šampaną, valgė tortą.

Bandė mėgdžioti metimą

Apie vidurnaktį prieš eidami miegoti A.Pangonis su savo drauge Daina išėjo į kiemą parūkyti.

Moteris atsisėdo ant laiptų prie durų, o vyriškis, norėdamas pasimankštinti, bėgo atatupstas nuo krepšio be kamuolio bei imitavo metimą.

Išvydo tiktai draugo kojas

Staiga jis užkliuvo už šaligatvio krašto ir neišlaikęs pusiausvyros aukštielninkas įkrito į neuždengtą šulinį, kurio rentinys virš žemės yra iškilęs apie 70 centimetrų.

Viskas įvyko taip staigiai, kad išgirdusi keistą garsą ir atsisukusi Daina pamatė tiktai į šulinį krintančio draugo kojas.

Iš vandens ištraukė nebegyvą

Sodybos šeimininkės vyras tuo metu buvo darbe. Moterys nulėkė pagalbos pas kaimynystėje gyvenančią Vidą Serepinienę.

Čia kaimynai šventė vaikų gimtadienį, todėl prie šulinio atskubėjo keturi namuose tuo metu buvę vyrai. Kol moterys kvietė greitąją pagalbą, V.Serepinienės vyro pusbrolis apsijuosė virve ir nusileido į šulinį.

A.Pangonis buvo paniręs po vandeniu. Iš šulinio vyrai jį ištraukė prie kojos pririšę virvę.

Klaipėdietis nerodė jokių gyvybės ženklų. Kairėje kaktos pusėje kraujavo kirstinė žaizda.

Pas V.Serepinienę svečiuose buvusi medicinos slaugė dar bandė vyrą gaivinti, tačiau iš burnos pasipylė kraujas. Atvykę medikai konstatavo mirtį.

Plaučiai – pilni vandens

Atlikus skrodimą paaiškėjo, jog vyras nuskendo.

„Krintant žemyn galva į vandenį siaurame, vos metro skersmens šulinyje apsiversti yra sudėtinga.

Be to, po smūgio į kaktą vyras galėjo trumpam prarasti sąmonę. Absurdiška mirtis”, – sakė skrodimą atlikęs medicinos ekspertas Diomenas Vitkus.

Vienoje uostamiesčio tolimųjų gabenimų bendrovėje vadybininku dirbęs A.Pangonis buvo išsiskyręs. Pirmoji žmona augina jų mažametę dukrą.

Dvejus metus su Daina gyvenęs vyras su ja vaikų neturėjo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.