DJ Gesha važinėja „tiuninguotu” dviračiu

Išskirtinumu ir originaliomis idėjomis garsėjantis klaipėdietis DJ Gesha stebina ir praeivių žvilgsnius kausto gatve važinėdamas vienetiniu Klaipėdoje, o gal net ir visoje Lietuvoje, neįprasto dizaino „tiuninguotu” dviračiu.

Dviratis – už 5500 litų

Amerikoje už 3500 litų įsigijęs išskirtinę dviratę transporto priemonę ir įvairioms originalioms dizaino detalėms (pedalams, žibintams, sėdynei ir t.t.) beveik 2000 litų paskyręs didžėjus dėl pakankamai aukštos pirkinio kainos sau nesuka galvos, tik džiaugiasi, kad gali realizuoti savo sumanymus.

„Vieni žmonės džiaugiasi kolekcionuodami pašto ženklus, monetas ar kokius nors suvenyrus, o aš mėgstu surinkinėti dviračio detales, ką nors konstruoti. Juk, jei visi žmonės turėtų vienodus pomėgius, būtų neįdomu. Visada tai, kas yra nauja ir išskirtina, traukia žmones”, – sakė DJ Gesha.

Stebina praeivius

Klaipėdietis sakė, kad dviračio privalumas yra ne tai, kaip įspūdingai rieda ratai ar paprasta minti pedalus, o išskirtinė išvaizda.

„Tai dviratis tinkantis hiphopo kultūrai. Galėčiau palyginti su prabangiomis ir „tiuninguotomis” mašinomis”, – įsitikinęs didžėjus.

Jis pripažino, kad, tik šiuo dviračiu išvažiavęs į gatvę, pajunta atsitiktinių praeivių žvilgsnius ir įvairias kalbas.

„Kartą Smiltynėje nuleido padangą ir, kol atsistojęs laukiau kada man atveš naują, visą tą laiką – apie valandą – be perstojo girdėjau įvairius praeivių klausimus. Žmonėms buvo įdomu, kas čia per dviratis, kiek jis kainuoja, kur yra tokių pirkti ir panašiai”, – pasakojo pašnekovas.

Padovanojo žmonai

Panašiu, tik moterišku, dviračiu važinėjasi ir didžėjaus žmona. Gesha akį traukiančia rožinės spalvos ekologiška transporto priemone žmoną nustebino Šv. Valentino dienos proga.

„Tiesiog pamačiau šį dviratį ir man labai patiko. Negalėjau atsispirti nepadovanojęs jo mylimai moteriai. Tiesiog pakerėjo išvaizda”, – sakė klaipėdietis.

Sutuoktiniai sakė, kad besivažinėjant šiais dviračiais teko patirti ir kurioziškų situacijų. „Negaliu pamiršti, kai žmona važiavo taku, o būrys visiškai nepažįstamų vaikų nustebusiais veidais bėgo paskui ją”, – pasakojo vyras.

O žmoną Viktoriją prajuokino vienos gatvėje atsitiktinai sutiktos moters klausimas, ar tai tik gražus papuošalas, ar jis dar ir važiuoja. „Be to, kiti klausinėja, kur su tokiu dviračiu galima važiuoti. Į tokį keistą klausimą mes atsakome labai paprastai: ten pat, kur ir senu dviračiu. Važiuoti tokiu dviračiu toks pat jausmas, kaip ir su nauja mašina”, – teigė sutuoktiniai.

Dalyvavo parodose

Dviračiais besidžiaugiantys klaipėdiečiai teigė, kad su šiomis transporto priemonėmis į gatvę iškeliauja ne taip jau dažnai.

„Dažniau dviračiai stovi namuose. Tačiau visada malonu ne tik jais važiuoti, bet ir į juos pažiūrėti. Specialiai dėl šių dviračių, kad galėčiau juos gabenti į atokias vietas, nusipirkau autobusiuką. Šiuos dviračius demonstravome ir didžiulio žmonių susidomėjimo sulaukėme Klaipėdoje ir Rygoje rengiamose mašinų parodose”, – džiaugėsi DJ Gesha.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.