Į Lietuvą jau plūsta stipruoliai

Į šių metų rugpjūčio 12 d. prasidėsiantį galiūnų turnyrą „Lietuva prieš pasaulio rinktinę”, kuriame Lietuvos galiūnų komanda susigrums su iš kitų valstybių stipriausių galiūnų sudaryta rinktine, jau atvyko pirmieji sportininkai. Vienas pirmųjų į Lietuvą atvyko daugkartinis Suomijos čempionas ir 2005-ųjų metų Europos vicečempionas Tommi Lotta.

Pasak galiūnų varžybų dalyvio ir organizatoriaus Žydrūno Savicko, „flyLAL” mielai sutiko paremti Klaipėdoje vyksiantį turnyrą bei atskraidinti varžybose dalyvausiančius užsieniečių rinktinės narius: suomį Tomi Lota (Tommi Lotta) ir anglą Oli Tompsoną (Oli Thompson), bei kelis tarptautinius teisėjus.

Jie, kartu su kitais galiūnais – Raimondu Bergmaniu iš Latvijos bei Robertu Schepanskiu iš Lenkijos 10-yje rungčių varžysis su pajėgiausiais Lietuvos galiūnais – Žydrūnu Savicku, Viliumi Petrausku, Vidu Blekaičiu bei Sauliumi Brusoku.

T. Lotta į Tarptautinį Vilniaus oro uostą atskrido šiandien 11.15 min., kur jį pasitiko Lietuvos galiūnų komandos kapitonas Žydrūnas Savickas.

Pasak turnyro organizatoriaus ir dalyvio, stipriausio pasaulio žmogaus Žydrūno Savicko, užsieniečių ketvertukas šiemet labai galingas.

„Susirinko tikrai stiprūs varžovai, manau ir kova bus tikrai įtempta, nors Lietuvos galiūnų rinktinė yra pasaulio čempionė, tačiau kaip žinia titulą išsaugoti daug sunkiau nei jį iškovoti”, – teigė Ž.Savickas.

Galiūnų varžybos vyks š.m. rugpjūčio 12 d. 17 val. Klaipėdos vasaros koncertų estradoje, galiūnus „apšildys” seksualiųjų merginų grupė „69 danguje”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.