Įmonės uždarytos – reklamos liko

Mieste vis dar reklamuojamos seniai uždarytos įmonės.

Kai kuriems žmonėms tenka nusivilti, kai perskaitę mieste kabančią reklamą apie baro, klubo ar kitos įstaigos veiklą po to sužino, jog ji jau seniai nebeegzistuoja.

Ant Klaipėdos universiteto mašinų stovėjimo aikštelės sienos vis dar galima pamatyti didžiulę iškabą, reklamuojančią „Žemaitijos” kino teatrą, o kai kur žmonės dar užtinka nebeegzistuojančio klubo „Sodžius” reklaminių plakatų nuoplaišų.

Klaipėdos miesto savivaldybės Architektūros ir miesto planavimo skyriaus vyriausiasis architektas Almantas Mureika dėl tokių melagingų reklamų ypatingų pažeidimų neįžiūrėjo.

Jis šią situaciją galėtų įvardinti tik kaip netvarką, kuri neturėtų likti nepastebėta.

Pasak A.Mureikos, reklaminėmis iškabomis privalo pasirūpinti patys įmonių savininkai. „Savivaldybės darbuotojai nelakstys ir plakatų neplėšys” – aiškino A.Mureika ir žadėjo įspėti netvarkingas įmones.

Jau seniai nebeveikiančio klubo „Sodžius” savininkas Artūras Saulius Pocius sakė, kad likvidavus įmonę visos reklamos buvo taip pat sutvarkytos.

„Jeigu kas nors dar tebereklamuoja mūsų klubą, tai jau jų reikalas, nes mes už reklamą pinigų jau seniai nebemokame”, – tvirtino A.S.Pocius.

Buvusio „Žemaitijos” kino teatro darbuotoja, kuri nenorėjo prisistatyti, sakė žinanti apie reklamą, tebekabančią ant universiteto mašinų stovėjimo aikštelės sienos, tačiau ji abejojo, ar šios iškabos likimas bus sprendžiamas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.