Apie neva dingusį kūdikį – su humoru

Miesto centre iškabinėti skelbimai, kuriuose ryškiomis raidėmis užrašyta, kad dingo kūdikis, sulaukė nemažo praeivių dėmesio.

Arčiau priėję ir pradėję domėtis aplinkybėmis žmonės pamato neįprastą nuotrauką. Joje vaikas su dėže ant galvos, skelbime nurodyta, kad kūdikis neturi jokių išskirtinių bruožų. Telefono numeris nenurodytas, užrašytas tik elektroninio pašto adresas.

Tokiais skelbimais šiuo metu išklijuotos sienos ir skelbimų stulpai visame Panevėžio centre. Nors praeiviai būriuojasi, domisi neva įvykusia nelaime, įdėmiau apžiūrėję ima abejoti jo tikrumu.

„Čia kažkas pajuokavo. Vien iš nuotraukos matyti, kad tai pokštas. Bet kai vieną dieną iš tikrųjų įvyks nelaimė, žmonės rimtai nebereaguos”, – kalbėjo skelbimą perskaičiusi jauna moteris.

Abejonių sukelia ir tai, kad skelbime nurodytas tik elektroninio pašto adresas, negana to, spausdintas tekstas ištaisytas ranka. Skelbime gausu gramatinių klaidų, o formuluotė neatrodo rimtai.

Skelbiama, kad vaikas dingo skambant dainininkės Yvos dainai, o pirmas kūdikio ištartas žodis neva buvo angliškas.

Pradėjus ieškoti Igorio Kuprevičiaus, kurio elektroninio pašto adrese nurodytas vardas ir pavardė, nepavyko rasti. Tokia pat pavarde Panevėžyje registruoti žmonės tikino nepažįstantys skelbime nurodyto bendrapavardžio.

Tuomet „Panevėžio rytas” nusiuntė elektroninį laišką nurodytu adresu. Nors skelbime nurodoma, kad paštas tikrinamas nuolatos, į laišką niekas neatsakė.

Toks nevykęs pokštas sudomino ir Panevėžio miesto vyriausiojo policijos komisariato darbuotojus. Asmenų paieškos grupės viršininkas Andrejus Muchinas „Panevėžio rytą” tikino, kad jokių žinių apie dingusį kūdikį neturėjo, tačiau skelbimus mieste apžiūrėjo.

„Kai dingsta vaikas, tėvai gali kreiptis nors ir po pusvalandžio, nes būtent po tokio trumpo laiko jau galima skelbti paiešką. Tačiau pastaruoju metu neturėjome jokių duomenų apie kūdikio dingimą. Šis skelbimas tėra tik pokštas, o tokių skelbimų platintojams pasiūlyčiau pasigydyti”, – kalbėjo A.Muchinas.

Jis pasidomėjo, ar išvis egzistuoja vaiko ieškantis asmuo, ir patikino neturįs jokių duomenų apie tokį žmogų.

„Toks žmogus, bent jau mūsų duomenimis, neegzistuoja. Tai dar kartą patvirtina, kad skelbimas yra nerimtas”, – sakė A.Muchinas.

Pasak asmenų paieškos grupės viršininko, tokius pokštautojus pagavus būtų galima nubausti už smulkų chuliganizmą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.