Užstrigusiesiems kamščiuose trūksta pakantumo

Rekonstruojamoje Pilies gatvėje susidarantys kamščiai netolerantiškus ir nepakančius vairuotojus veda iš kantrybės bei skatina skųstis.

Klaipėdos miesto VPK Eismo priežiūros skyriaus Administracinės veiklos poskyrio viršininkas Alvydas Katkauskas pripažino, kad Pilies gatvėje kamščių problema tikrai egzistuoja.

„Bet juk negalime sustabdyti vykstančių darbų ar pačio eismo. Mes norime džiaugtis saugesne ir platesne gatve, o dabar skundžiamės”, – sakė poskyrio viršininkas.

Pašnekovas kalbėjo, kad vietoje keturių eismo juostų likus tik dviem, reguliuoti transporto judėjimą beveik neįmanoma.

„Pabandykite pravažiuoti tą kamštį ir tada atsistoti į policininko vietą. Pažiūrėsime, ar pavyks kažką sutvarkyti. Patrulių rinktinė turi sudarytus grafikus, kada reguliuoti eismą, bet ką vienas žmogus gali padaryti, kai visi susigrūdę”, – aiškino A. Katkauskas.

Poskyrio viršininkas piktinosi lietuvių mąstymu: „Blogai, kai gatvė siaura ir duobėta. Blogai ir tada, kai ji tvarkoma. Linkėčiau trupučio pakantumo, juo labiau, kad rekonstrukcija netrukus baigsis ir vairuotojai galės džiaugtis gražia gatve.”

Pilies gatvę tvarkančios AB „Klaipėdos keliai” gamybos direktorius Algirdas Paulauskas teigia, kad susidarę kamščiai nėra milžiniški. „Apskritai situacija yra tokia, kaip ir anksčiau”, – teigė jis.

Gamybos direktorius pridūrė, kad nėra ko važiuoti būtent šia gatve, jei susidaro kamščiai. „Klaipėda toks miestas, kad turi kelis pravažiavimus, ir kam blogai, tegu važiuoja aplinkui. Gatvę juk reikia sutvarkyti”, – sakė A. Paulauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Nuomonė su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.