Martynui Starkui visos atostogos įsimintinos

Garsusis Tango TV laidų vedėjas, žurnalistas ir futbolo mėgėjas Martynas Starkus šiemet savo atostogas praleido Vokietijoje. „Šiemet lankiausi Vokietijoje vykusiame Pasaulio futbolo čempionate. Man, aistringam futbolo sirgaliui bei žaidėjui, tai buvo itin geros atostogos”, – pasakojo pašnekovas. Žurnalistas kalbėjo esąs vis dar pilnas įspūdžių.
Šią vasarą Martynas Starkus ruošiasi keliauti į Mančesterį, kuriame vyks mėgėjų futbolo čempionatas. Žinomas žurnalistas jame dalyvaus su garsių žmonių komanda „Prelegentai”.

Paklaustas apie savo įsimintiniausias atostogas, pašnekovas pripažino, kad jam visos atostogos yra įsimintinos ir pilnos nuotykių. Laidų vedėjas pridūrė, kad šiais laikais pasikeitė pačių atostogų supratimas. „Dabar žmonės nebedirba 11 mėnesių ir paskui mėnesį atostogauja. Manau, kad savaitgalio išvyką į kurią nors Europos sostinę taip pat galima vadinti atostogomis”,- tvirtino Martynas Starkus

Atostogaujant laidų vedėjui svarbiausia ne vieta, o kompanija. „Geriausia, kai per atostogas galiu jaustis laisvai ir nevaržomai, todėl reikia kompanijos, kuri mane gerai suprastų”,- kalbėjo laidų vedėjas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.