„LABAS Street Jam” keliaus po visą Lietuvą

Rugpjūčio 11 dieną „LABAS Extreme” parke, Klaipėdos jaunimo centro aikštėje, prasidės dvi savaites truksiantis „LABAS Street Jam” projektas. Jo metu graffiti apipaišytas LABAS autobusas į 12 šalies miestų atgabens gausybę pramogų gatvės kultūros gerbėjams: ne tik Lietuvoje dar negirdėtą žaidimą sipą, bet ir garsius Lietuvos breiko šokėjus, graffiti meistrus, DJ, riedutininkus ir riedlentininkus, kurių triukų galės išmokti kiekvienas renginio dalyvis.

„LABAS Street Jam” turą rengia telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva” išankstinio mokėjimo paslauga LABAS kartu su ekstremalaus sporto klubu „Iksas”. „Su LABAS autobusu gatvės kultūros gerbėjus pasieksime beveik visuose šalies kampeliuose. Tai – puiki proga ne tik gerai praleisti laiką, bet ir mokytis, patobulinti įgūdžius, pasisemti patirties iš profesionalų ar tiesiog parodyti, ką sugebi”, – sakė „Bitės Lietuva” generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Paulius Dambrauskas.

Rugpjūčio 11 – 26 dienomis „LABAS Street Jam” apvažiuos 12 Lietuvos miestų – Klaipėdą, Palangą, Tauragę, Jurbarką, Vilkaviškį, Marijampolę, Kauną, Šilutę, Kėdainius, Jonavą, Ukmergę ir Vilnių.

LABAS autobuse sutilps viskas, ko reikia norint gerai praleisti laiką. „Greitai sumontuojamos riedutininkų rampos, DJ scena ir breiko šokėjų zona – tai tik dalis pramogų, kurias ketiname pasiūlyti jauniems žmonėms šią vasarą. Neabejoju, kad ilgos vasaros dienos atvykusiems į „LABAS Street Jam” prabėgs kaip akimirka, užtat – nepamirštama”, – pasakojo ekstremalaus sporto klubo „Iksas” įkūrėjas ir prezidentas Mantas Paulauskas.

„LABAS Street Jam” naujiena taps Lietuvoje dar mažai žinomas žaidimas sipa, kurio esmė – smūgiuojant įvairiomis kūno dalimis, bet neliečiant rankomis, nedidelį kamuoliuką įmušti į varžovo ar varžovų komandos teritoriją. Šiam žaidimui reikės suburti dvi komandas po tris žaidėjus. Varžyboms vadovaus patyrę instruktoriai, o atskirų miestų sipos nugalėtojų komandų laukia specialūs apdovanojimai.

Kiekviename mieste LABAS autobusas keisis, nes „LABAS Street Jam” dalyviai galės patys jį apipaišyti graffiti. Be to, čia savo įgūdžius galės lavinti visi, besidomintys šokių muzika – meistriškumo paslaptimis su „LABAS Street Jam” svečiais dalinsis turo DJ, hip hopo ir r’n’b žvaigždė DJ Mantini. Breiko gerbėjai taip pat galės pasisemti patirties iš patyrusių šio ekstremalaus šokio meistrų, kurie renginio dalyvius kvies išbandyti breakdance.

Kiekviename mieste bus surengtos ir varžybos, kur kiekvienas galės pademonstruoti tai, ko išmoko per dieną. Kelionę po Lietuvą LABAS autobusas baigs renginyje Vilniuje, „LABAS Extreme” parke, prie Baltojo tilto, rugpjūčio 26 dieną. „LABAS Street Jam” renginiai kiekviename mieste prasidės 11.00 val., varžybų pradžia – 16.00 val. Renginių vedėjas – Marius Šmitas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "„LABAS Street Jam” keliaus po visą Lietuvą"

  1. crz

    nesamone mazuose netgi miestose bus o siauliose ne…nesamone

  2. houmer

    visaj neblogaj tauragej pavare… 🙂 😉 crz reikejo taurage atvaryt 😛 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.