MEX pusmečio apyvarta ūgtelėjo 56%

Vienos didžiausių Lietuvoje profesionalaus įgarsinimo, apšvietimo ir kino technologijų srityje dirbančios UAB „Muzikos ekspresas” (MEX) šių metų pirmų šešių mėnesių apyvarta išaugo 56%, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu 2005 m.

2006m. MEX pusmečio apyvarta siekia 4,72mln. litų, o 2005m. šešių mėnesių apyvarta buvo 3,03mln. litų.

MEX vykdantysis direktorius Giedrius Tamošaitis sako, kad apyvartos augimą lemia specializacija. „Ilgai svarstėme ar verta plėsti savo teikiamų paslaugų spektrą, ar geriau specializuotis vienoje srityje ir plėstis į naujas rinkas geografiškai. Pasirinkome pastarąjį sprendimą ir, manau, kad neapsirikome,- teigia Giedrius Tamošaitis.- Esame rinkos lyderiai tokiose srityse kaip akustinių, automatinių muzikinių informacinių ir pavojaus sistemų diegimas visuomeniniuose pastatuose. Šiuo metu sėkmingai augame ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse”.

Naudodami specializuotą akustinės simuliacijos programą, MEX atlieka patalpų akustikos skaičiavimus, vykdo profesionalaus įgarsinimo, efektinio apšvietimo ir kino technologijų darbus.

MEX diegia foninio įgarsinimo ir automatines muzikines informacines, pavojaus skelbimo sistemas dideliuose visuomeniniuose pastatuose. Šias sistemas MEX jau įdiegė tokiuose objektuose kaip „Siemens” arena, „Akropolio” prekybos centrai Vilniuje ir Klaipėdoje, didžiausiame Baltijos šalyse sporto komplekse „IMPULS Plius” ir kt.

MEX vykdo veiklą ir užsienio rinkose. Rusijos, Ukrainos ir Baltarusijos užsakovams vykdo kino teatrų, teatrų, koncertų salių akustinės garso izoliacinės dalies projektavimus ir akustikos skaičiavimo darbus. Šiose rinkose įmonė dažnai atlieka ir eksperto-konsultanto vaidmenį.

„Turime naujausią integruojančią laike triukšmo matavimo įrangą. Šios įrangos pagalba išmatuojame triukšmo lygio svyravimus. Pagal tai specialistai apskaičiuoja ir kalbos raiškos nuostolius konkrečioje patalpoje. Tai yra labai svarbu, diegiant priešgaisrines pavojaus skelbimo sistemas. Naujausia įranga galima atlikti garso izoliacijos matavimus tarp patalpų bei išorės ir pateikti rekomendacijas patalpų akustikos savybių gerinimui dar prieš pastatant pastatą”, – teigia Giedrius Tamošaitis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "MEX pusmečio apyvarta ūgtelėjo 56%"

  1. Kornė

    Pilnai tikiu, kad įgarsinimo paslaugos tampa vis populiaresnės, nes įgarsinami ne tik filmai ir animacija, bet ir renginiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.