Prašymą pritildyti muziką palydėjo mirtini smūgiai

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai greitai išnarpliojo žiauraus nusikaltimo aplinkybes. Sodo namelyje šventę jaunuoliai mirtinai sumušė muziką pritylinti prašiusį kaimyną.

Užvakar, apie 21.35 val., uostamiesčio medikų pagalbos, dėl galvos sužalojimų, prireikė 1943 metais gimusiam klaipėdiečiui J.B. Tačiau visos pastangos išgelbėti vyro gyvybę baigėsi nesėkmingai – paryčiais vyriškis ligoninėje mirė.

Gavę pranešimą apie jo mirtį, rajono policijos komisariato pareigūnai greitai išsiaiškino, jog vyriškis buvo sumuštas per „Spengių” sodų bendrijoje kilusį konfliktą.

Pirminiais duomenimis, sekmadienį viename sode stovinčiame namelyje triukšmingai linksminosi jaunuolių kompanija. Neapsikentę, kaimynystėje gyvenantys pensininkai prašė pritylinti muziką, tačiau jaunimas į tai nesureagavo.

Antras bandymas nuraminti švenčiančią kompaniją baigėsi nusikaltimu – jaunuoliai sumušė du jiems priekaištavusius garbaus amžiaus vyriškius.

Vienas iš nukentėjusių sodininkų neišgyveno, kitas – gydosi ambulatoriškai.

Netrukus dėl nužudymo ikiteisminį tyrimą pradėję pareigūnai sulaikė ir dviem parom į areštinę uždarė 19 ir 22 metų klaipėdiečius. Anksčiau jiems jau yra tekę susidurti su teisėsaugininkais.

Neatmetama galimybė, kad įtariamųjų gali būti ir daugiau, tad pareigūnai šio nusikaltimo aplinkybių plačiau nekomentuoja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Prašymą pritildyti muziką palydėjo mirtini smūgiai"

  1. Ne

    Baisu,kas šiais laikais darosi. Bijok ir žodį pasakyti-nežinai ant kokių idiotų užkibsi Įdomu,kokiais myžniais jie pasirodytų,jei būtų ne kompanijoj

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.