Palangą valdę konservatoriai neteko valdžios

Iš Palangos valdžios išstumti devynerius metus su trumpa pertrauka kurortą valdę konservatoriai.

Šią savaitę taryboje buvo sudaryta nauja koalicinė sutartis, pagal kurią 5 liberalcentristai susivienijo su trimis socialdemokratais, dviem socialliberalais, centristu, liberalu ir liberaldemokratu.

Liberalcentristai Palangos meras Remigijus Kirstukas ir jo pavaduotojas Rimantas Garolis „Lietuvos rytui” teigė, kad per septynis veiklos mėnesius su septyniais konservatoriais nerado bendros kalbos.

R.Kirstukas prisipažino, kad nuo kovo mėnesio, kai jis buvo priverstas savo patarėju įdarbinti buvusį merą Praną Žeimį, šis ir tapo faktiniu Palangos vadovu.

P.Žeimį meras atleido savo potvarkiu.

Mero pavaduotojas buvęs konservatorius Mindaugas Skritulskas sutiko parašyti atsistatydinimo pareiškimą. Tačiau vakar jis pareiškė persigalvojęs ir antradienį parašytą savo prašymą atšaukė.

Posėdžių salėje nepasirodė ir savivaldybės administracijos direktorius Šarūnas Vaitkus. Konservatoriai tvirtino, kad jis susirgo ir todėl jo atleidimas turi būti atidėtas.

Aiškindami, kad M.Skritulsko ir Š.Vaitkaus atleidimas bus neteisėtas, konservatoriai išėjo iš posėdžių salės. Vis dėlto naujoji politinė dauguma minėtus asmenis atleido iš postų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Palangą valdę konservatoriai neteko valdžios"

  1. Krisius

    Vėl audra stiklinėje.Valio.Palangoje vėl šeimininkaus komunistai ir jų satelitinės partijos .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.