Geriausi Lietuvos spaudos fotografijos darbai – Palangoje

Lietuvos spaudos fotografų klubas (LSFK) šeštadienį Palangoje atidaro geriausių 2006 metų spaudos fotografijų parodą.

Tradicija tapęs parodos „Lietuvos spaudos fotografija” vizitas Palangoje šiais metais iš A.Mončio namų–muziejaus persikėlė į naują erdvę – Pramogų centro „Vasara” alaus restoraną „Livonija”.

Kurorto gyventojai ir svečiai galės apžiūrėti ne tik tradiciškai eksponuojamas nuotraukas, bet ir išvys jų lauko instaliaciją – kiek daugiau nei trečdalį visos salėje eksponuojamos parodos „Lietuvos spaudos fotografija 2006” atspindės po atviru dangumi iškeltos fotografijos, kuriomis bus galima gėrėtis visą parą.

Paroda pristato geriausius konkurso „Lietuvos spaudos fotografija 2006” darbus bei „Auksinio kadro” apdovanojimus pelniusias fotografijas, kuriose užfiksuotos svarbiausios Lietuvos visuomenės aktualijos, įvairūs socialiniai, politiniai, sporto įvykiai.

Paroda kurorte suteikia galimybę prisiminti spaudoje publikuotų nuotraukų sukeltas diskusijas, išvysti ir tas nuotraukos, kurios nepateko į spaudos puslapius.

Daugiau nei pusantro šimto parodos darbų suskirstyti į 11 temų: taip, kaip jie buvo vertinami „Lietuvos spaudos fotografijos 2006” konkurso metu.

Parodos lankytojų vertinimui darbai pateikiami „Naujienų”, „Žmonių naujienose”, „Socialinės fotografijos”, „Portreto”, „Kultūros”, „Sporto”, „Pramogų”, „Kariuomenės”, „Gamtos ir jos apsaugos”, „Kasdienio gyvenimo” bei „Reportažo” temose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.