Naujuoju šlagerių karaliumi išrinktas K.Kerbedis

Savaitgalį Palangos vasaros estradoje buvo išrinkta nauja šlagerių karališkoji pora. Šiais metais jau penktąja Lietuvos šlagerių pora tapo Irena Starošaitė ir Kastytis Kerbedis.

Nugalėjusi pagrindines konkurentes – Rositą Čivilytę bei Aistę Pilvelytę, praėjusių metų šlagerių karaliaus Žilvino Žvagulio žmona buvo pripažinta šlagerių karaliene, o Kastytis Kerbedis, įveikęs rimčiausią savo konkurentą Ovidijų Vyšniauską, buvo nominuotas šlagerių karaliumi.

Varžėsi po 12 atlikėjų

Šiais metais Palangoje dėl šlagerių karaliaus ir karalienės titulo varžėsi po 12 puikiai žinomų Lietuvos dainininkų ir dainininkių. Tačiau niekam nepavyko pranokti I.Starošaitės bei panevėžiečio K.Kerbedžio, kurie ir tapo šio penktojo dainininkės Birutės Petrikytės rengiamo konkurso laureatais. Šiais metais konkurse panoro dalyvauti apie 200 muzikos scenos žvaigždžių. Iš šio gausaus būrio konkurso dalyvius atrinko konkursą filmavęs Lietuvos radijas ir televizija.

Nominacija ir dar vienam panevėžiečiui

Vakaro metu taip pat buvo išrinkti šlagerių princesė ir princas. Jais tapo Aistė Pilvelytė ir Robertas Kupstas. Pastarasis princu tapo antrąkart iš eilės. Palangos vasaros estradoje susirinkę muzikos mylėtojai mėgavosi įvairių kartų atlikėjų pasirodymais. Dainos skambėjo lietuvių, anglų, italų kalbomis.

Naująją metų šlagerių porą paskelbė ir apdovanojo komisijos ir Lietuvos bajorų karališkosios sąjungos pirmininkas Kęstutis Ignatavičius. Tačiau pirmiausia buvo apdovanotas atlikėjas, geriausiai įkūnijęs šlagerį. Ši nominacija suteikta dainininkui, nuolat koncertuojančiam Palangoje, buvusio legendinio ansamblio „Nerija” solistui panevėžiečiui Vitalijui Pauliukui. Jam buvo įteiktas komisijos specialiai įsteigtas prizas už šlagerių šlagerį.

Įvertinimo tikėjosi

Naujasis šlagerių karalius K.Kerbedis neslėpė, jog tokio įvertinimo tikėjosi: „Blogas karys tas, kuris, pradėjęs tarnauti, nesitiki tapti generolu”, – šypsojosi K.Kerbedis. Dainininkas tvirtino, kad konkursas jam buvo lyg žaidimas, tačiau visada smagu būti apdovanotam. „Bet kur ir bet kada yra smagu, kai sulauki dėmesio, kai žiūrovai patenkinti, ploja ir prašo „pakartojimų”, – PB sakė K.Kerbedis.

Dainininkas konkurse buvo nusprendęs dainuoti naują kūrinį, tačiau persigalvojo ir atliko vieną žinomiausių savo šlagerių – „Dėl tavęs galiu”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.