Bendrovė „Owens Corning” rengiasi įsigyti dirbtinio akmens gamintoją bendrovę „Modulo/ParMur Group”

Bendrovė „Owens Corning” (OTC Bulletin Board: OWENQ.OB) šiandien paskelbė pasirašiusi pirkimo sutartį, pagal kurią įsigyja „Modulo(TM)/ParMur Group” – Europos rinkoje pirmaujančią vidinių ir išorinių dekoratyvinių sieninių plakiravimo elementų gamintoją ir platintoją. Šis įsigijimas prisidės prie bendrovės „Owens Corning” produkto „Cultured Stone(R)” pasaulinės plėtros Europos statybinių produktų rinkoje.

Numatoma, kad apytikriai 32 milijonais JAV dol. (25,5 milijono eurų) vertinamas sandoris bus baigtas rugsėjį.

„Džiaugiamės galėdami suderinti „Modulo/ParMur” produktų pajėgumą, aptarnavimo reputaciją, gamybos ir platinimo tinklą su bendrovės „Owens Corning” produktu „Cultured Stone(R)” – taip geriau patenkinsime savo klientų visame pasaulyje poreikius”, – sakė bendrovės „Owens Corning” produkto „Cultured Stone(R)” prezidentas Chuck Stein. „Šis įsigijimas kartu su neseniai atidarytomis naujomis dirbtinio akmens gamybos patalpomis Azijoje leis toliau vykdyti pasaulinę šių produktų paklausos plėtrą – produktų, kurie namams ir įmonėms visame pasaulyje priduoda šilumos, patrauklumo ir vertės”.

Bray-sur-Seine, Prancūzijoje įsikūrusi bendrovė „Modulo/ParMur Group” projektuoja, gamina ir platina dirbtinio akmens dangos sienų ir grindų produktus, turinčius „Modulo” ir „ParMur” ženklus. „Modulo” ir „ParMur” – tai tinko pagrindo vidinių sienų ir cemento pagrindo išorinių sienų plakiravimo produktai, kurie Europoje daugiausiai platinami per DIY rinką.

Bendrovė gamybos aikštelę turi ne tik Bray-sur-Seine – dvi papildomos gamybos aikštelės veikia Forbache, Prancūzijoje, ir Turdoje, Rumunijoje. Bendrovėje „Modulo/ParMur” dirba beveik 150 darbuotojų.

„Tai nuostabi galimybė šioje pramonės šakoje Europoje pirmaujančiai bendrovei „Modulo/ParMur” ir jos darbuotojams suvienyti jėgas su Šiaurės Amerikos rinkoje žymiausio akmens produkto gamintoju „Owens Corning”, – sakė bendrovės „Modulo/ParMur Group” generalinis direktorius Christian Roggeman. „Gausime tokį produkto ir technologijos derinį, kuris bus dar vertingesnis mūsų klientams visame pasaulyje”. P. Roggeman buvo paskirtas bendrovės „Owens Corning Cultured Stone(R) Europe” generaliniu direktoriumi.

Šį sandorį turi patvirtinti atitinkamos kontrolės ir įstatyminės institucijos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.