Riedulininkės nebeturi kur trauktis

Pirmąsias savo rungtynes Europos žolės riedulio merginų (iki 21 metų) B diviziono čempionate Vilniuje lietuvaitės 0:1 pralaimėjo Belgijos rinktinei. Vienintelį įvartį 57-ą minutę belgės įmušė po mažojo kampinio.

„Mums pavyko komandinis žaidimas, bet atakos buvo nerezultatyvios. Turėjome daug šimtaprocenčių progų, o belgės gavo teisę tik į du mažuosius kampinius, bet po vieno iš jų sugebėjo įmušti vieną įvartį”, – teigė Lietuvos rinktinės vyriausioji trenerė Genutė Juodienė.

Trenerė mano, kad šiose varžybose Lietuvai pritrūko Fortūnos pagalbos. „Pritrūko sportinės sėkmės. Dabar nereikia ieškoti, kas kur suklydo, ko nepadarė. Kaltų tikrai neieškosime”, – tvirtino Juodienė.

Merginos visas varžybas žaidė alinamos didelio karščio. „Mes, atrodo, žaidėme gerai, daug atakavome, bet neįmušėme nė vieno įvarčio. Buvo karšta, bet jėgų turėjome, nes pirmos varžybos yra svarbios. Laimėti tikrai norėjome”, – sakė viena geriausių rungtynių žaidėjų Lina Simonaitytė.

Šiandien lietuvaitės žaidžia su Azerbaidžano rinktine. „Po pirmųjų pralaimėtų varžybų pasirinkimo neturime – privalome tik laimėti, jei norime būti pirmame ketvertuke. Merginos nusiteikusios kautis”, – žadėjo Juodienė.

Vėliau paaiškėjo, kad Juodienė dėl brolio netekties per šiandienos rungtynes negalės vadovauti komandai – trenerę pavaduos jos padėjėja Reda Zubavičienė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.