Edita Mildažytė atostogauja visus metus

„Man atostogos būna kiekvieną dieną”, – teigia viena žinomiausių Lietuvos moterų Edita Mildažytė. Ji atostogauja visus metus, o laisvalaikį dažniausiai praleidžia kaime.

Edita Mildažytė visas savo atostogas praleidžia Lietuvoje, nes, pasak jos, Lietuva yra nuostabiausia šalis. „Niekur nereikia važiuoti, pažiūrėkite, kaip čia gražu, koks geras oras, kokia nuostabi gamta, kokie puikūs Lietuvos kampeliai. Čia – pati geriausia vieta atostogoms”, – sako LTV laidų vedėja.

Edita dažniausiai atostogauja savo kaime, esančiame Vilniaus rajone. „Mūsų kaime yra miškas, todėl labai dažnai ten praleidžiu laisvalaikį. Skinu gėles, o kartais ir uogauju. Jau kelias dienas rinkau mėlynes, iš kurių ketinu virti uogienę”, – prisipažino Edita.

TV vedėjai smagiausios atostogos kaime, nes čia suvažiuoja visi jos draugai. „Į Vilniuje esančią sodybą pas mane kiekvieną dieną atvažiuoja tūkstantis draugų, todėl čia visada būna labai smagu. Kartais būna, kad visi draugai užsiėmę ir manęs negali aplankyti, tada belieka tik grožėtis gamta. Bet ir tai man teikia malonumą. Galiu grožėtis žydinčiomis gėlėmis, stebėti atskrendančius ir išskrendančius paukščius”, – pasakoja moteris.

Ir vis dėlto pokalbio pabaigoje Edita prisipažįsta, kad vėlyvą rudenį ir ankstyvą pavasarį, kai Lietuvą aplanko šalti ir lietingi orai, ji vyksta poilsiauti į šiltuosius kraštus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Edita Mildažytė atostogauja visus metus"

  1. W

    svarbiausia gauti atostogas ir butinai visas is karto,nes as tai tik po dvieju savaiciu pajauciu,kad prasidejo atostogos.Buna,kad gaunu atostogaut 2 savaites,tai tada einu pas gydytoja,juk ligu tai visi turime,ir dar pora savaiciu gaunasi,nes kitaip jauciuos nepailsejus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.