Tvarkos sergėtojams savaitgalis nebuvo ekstremalus

Praėjusi Jūros šventė didelių rūpesčių teisėtvarkininkams nesukėlė: jų tikinimu, savaitgalis uostamiestyje buvęs gana ramus.

Šeštadienį, pagrindinę šventės dieną, į policijos komisariatus buvo pristatyta 72 viešosios tvarkos pažeidėjų, iš jų 41 – iš šventinių renginių vietos.

Kaip jau įprasta masinių renginių metu, pareigūnams teko tramdyti svaigalų padauginusius nepilnamečius – vien šeštadienį į komisariatus jų atvežta buvo 18. Būta ir susimušusiųjų.

Tiesa, vagišiai nesnaudė, tad policininkai ragino šventės dalyvius būti atidžius ir žiūrėti savo kišenių bei rankinių, kad šių turinys netaptų vagių grobiu. Policijos pareigūnai spėjo, kad nemažai klaipėdiečių, tapusiųjų vagių aukomis, apie tai praneš prasidėjus darbo savaitei.

Beje, vagys kėsinosi ne tik į minioje vaikštančių šventės svečių kišenes. Vakar pirmą dienos pusę nemalonus nutikimas apkartino svečių iš Vokietijos viešnagę: iš Kauno gatvės buvo pavogtas jiems priklausantis automobilis „Audi A4”.

Vakar kalbinti Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stoties budėtojai sakė, kad Jūros šventės dienomis dirbusius jų kolegas pakalbinti bus galima tik šiandien, pirmadienį. Iš atsakymų buvo galima suprasti, kad pastariesiems darbo būta itin daug.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.