Nemokami „Skype” pokalbiai – be kompiuterio

Pasaulinė interneto komunikacijų bendrovė „Skype” pradėjo bendradarbiauti su kompiuterinės įrangos partneriais ir netrukus rinkai pasiūlys pirmuosius bevielio interneto „Wi-Fi” telefonus pokalbiams internetu. Turėdami „Belkin”, „Edge-Core”, „NETGEAR” ar „SMC” telefonus, vartotojai galės naudotis mobilių skambučių internetu paslauga ir be kompiuterio.

„Mes norime suteikti žmonėms laisvę judėti ir galimybę naudotis „Skype” visur – sėdint priešais kompiuterį ar vaikštant po namus ar biurą” – teigė „Skype” rinkodaros vadovas Baltijos šalims Andrus Purde. Jis pabrėžė, kad skambučiai bevieliu internetu reiškia mažesnes išlaidas pokalbiams ir puikią ryšio kokybę – net ir neturint kompiuterio.

Naujieji telefonai gali būti naudojami visose bevielio interneto prieigos vietose: namuose, biuruose, švietimo ar kitose viešosiose įstaigose. Jie turi įdiegtą „Skype” programinę įrangą ir pasižymi nesunkiai valdoma vartotojo sąsaja. „Skype” vartotojai su šiais bevielio interneto telefonais gali nemokamai skambinti internetu (į kompiuterius arba analogiškus telefonus) arba, mokėdami nedidelius mokesčius, į įprastus laidinius ar mobiliuosius telefonus.

„Skype” programinė įranga leidžia skambinti internetu naudojantis šiais keturiais belaidžio interneto telefonais, šiandien pristatytais vartotojams – „Belkin F1PP000GN-SK”, „Edge-Core WM4201”, „NETGEAR SPH101” ir „SMC WSKP100”.

Pristatomų bevielio interneto telefonų vartotojo sąsaja ir funkcijos yra panašios į „Skype” programą kompiuteryje. Į telefono ragelį vartotojai turės galimybę perkelti savo „Skype” programos kontaktus ir matyti, kas šiuo metu yra prisijungę prie tinklo.

Bevielius aparatus lengva naudoti, nes jie yra paruošti iš karto jungtis prie „Skype” tinklo per bevielio interneto prieigą, kuri nereikalauja naršyklėje nustatyti vartotojo tapatybės. Telefonus ypač lengva nustatyti ir naudoti kartu su automatine paskyrų ir kontaktų sinchronizacija. Aparatai palaiko įprastus „Wi-Fi” užšifravimo protokolus, įskaitant WEP, WPA ir WPA2 su PSK palaikymu.

Naujieji sertifikuoti „Skype” bevielio interneto telefonai bus parduodami nuo 2006 m. rudens „Skype” interneto parduotuvėje skype.com/store.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Nemokami „Skype” pokalbiai – be kompiuterio"

  1. Mindaugas

    Ar telefonai jau parduodami, kokia kaina ir kur juos galima pamatyti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.