Lino ir Simonos gyvo garso koncertas „I LOVE U” Palangoje

Rugpjūčio 18 d. Palangos „Vasaros estradoje” Linas ir Simona kartu su UAB MUSIC ir būriu savo bičiulių, nudžiugins gerbėjus įspūdingu, pompastišku, gyvo garso koncertu.

Linas ir Simona „Vasaros estradoje” koncertuos kartu su bičiuliais iš viso pasaulio. Jau beveik lietuvis, žalgirietis Tanoka Beard šia ypatinga proga į Lietuvą grįžta anksčiau iš muzikinio turo po Aziją, kuriame kartu su Krisdagong, pristatinėja savo naująjį albumą. Lietuvos pop muzikos žvaigždės: Žilvinas Žvagulis, Violeta Riaubiškytė, Stasys Povilaitis, E. Dragūnas, Hokšila, Giedrė iš „Pieno lazeriai”, Daiva iš „Saules kliošas”, trečią rugpjūčio penktadienį koncertuos Palangos vasaros estradoje.

Išskirtinės scenografijos, gyvo garso, šviesos šou sudarys dvi dalys: pirmojoje skambės geriausios dainos iš Lino ir Simonos albumo „I Love U” akomponuojant SEL lyderiui E. Dragūnui, Giedrei ir Tanokai. Antrojoje dalyje žiūrovus džiugins populiarios L+, The Beatles dainos ir lietuviški šlageriai atliekami kartu su Violeta Riaubiškyte, Ž.Žvaguliu ir vasaros estrados legenda S. Povilaičiu.
Koncertą vainikuos įspūdingas finalas, kuriame gerbėjai bus sužavėti nepakartojamu muzikantų paruoštu siurprizu.

Renginys „I LOVE U” – išskirtinai gyvos, instrumentinės muzikos šou. Tai tarsi MTV organizuojamas gyvo garso koncertas su vokalinėmis improvizacijomis ir muzikinėmis profesionalų interpretacijomis.

Visi kas tūnot mieste rezervuokite kambarius Palangoje rugpjūčio 18 d. – čia Jūsų laukia išskirtinis FANK, POP-R&B, SOUL, JAZZ muzikos desertas – LINO IR SIMONOS gyvo garso šou „I LOVE U”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.