Antstoliui pagailo vaikų

Antstolis Aleksandras Selezniovas prie jo kontoros piketavusiai Klaipėdos daugiavaikių šeimų bendrijai skyrė 1 000 litų labdaros.

Antstolis vis dar laikosi nuomonės, jog už skolas bendrovei „Klaipėdos vanduo” iš bendrijos sąskaitos nurašydamas 1 900 litų – daugiavaikių šeimų vaikų vasaros poilsiui skirtus pinigus – jis pasielgė pagal įstatymus.

Nepaisant to, A. Selezniovas nutarė paremti pinigų netekusią daugiavaikių bendriją, iš kontoros lėšų skirdamas jai 1 000 Lt paramos, ir tokiu būdu tarsi apmokėjo dalį skolos bendrovei „Klaipėdos vanduo”, kurią pats vykdydamas teismo sprendimą ir išieškojo.

Žengti tokį žingsnį antstolį paskatino ne daugiavaikių šeimų bendrijos pirmininkės Virginijos Jurgilevičienės grasinimai ar šalia jo kontoros I. Kanto gatvėje prieš keletą savaičių surengtas piketas – A. Selezniovas teigia, kad jam pagailo vaikų, nes bendrija būtų pritrūkusi lėšų jų vasaros stovykloms bei maitinimui.

„Dėl neatsakingų bendrijos vadovų veiksmų vaikai neturi nukentėti”, – „Vakarų ekspresui” sakė antstolis. Beje, kalbėdamas apie nesankcionuotą piketą, kurio metu buvo reikalaujama grąžinti atimtus vaikų atostogų pinigus, A. Selezniovas stebėjosi, kad motinos į jį įtraukė ir vaikus.

Bendrijos pirmininkė V. Jurgilevičienė džiaugiasi, kad jų vaikai vis dėlto neliko be vasaros stovyklų. „Stovyklos vyksta pagal planą, jose dalyvauja apie keturiasdešimt vaikų”, – sakė pirmininkė.

Anot V. Jurgilevičienės, tokia pat suma, kaip ir antstolis, bendriją parėmė viena uostamiesčio įmonė.

„Priešingu atveju ne tik vaikai būtų nuskriausti – turėtume nemalonumų su Savivaldybe, kuri skyrė pinigus stovykloms”, – neslėpė V. Jurgilevičienė. Ji įsitikinusi, kad padengti skolą vaikų poilsiui skirtomis lėšomis antstolis neturėjęs teisės.

Bendrijos skola įmonei „Klaipėdos vanduo” yra daugiavaikių motinų tarpusavio kivirčų pasekmė. Kelios bendrijos žinioje esančiame name Rumpiškės gatvėje įsikūrusios šeimos nemoka komunalinių mokesčių, anot pirmininkės V. Jurgilevičienės – piktybiškai, todėl susikaupė skola ne tik už vandenį, bet ir kitas komunalines paslaugas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.