Plėšikas pasišalino nieko nepešęs

Užvakar į Šilutės plente įsikūrusį statybinių medžiagų prekybos centrą „Arsenalas” įsiveržęs plėšikas surišo net tris darbuotojus, tačiau jis taip ir nesugebėjo išprašyti pinigų bei išsigandęs pabėgo.

Apie 14 val. „Arsenalo” tarnybinėse patalpose pasirodė asmuo, ant galvos užsimaukšlinęs kepurę, veidą užsirišęs skarele bei atkišęs daiktą, panašų į pistoletą. Pagrasinęs apsaugininkei, jis jai surišo rankas bei paliepė vesti į buhalteriją.

Einant pro direktoriaus kabinetą, išsigandusi moteris pašaukė jame buvusį direktorių. Ginklu grasindamas plėšikas raiščiu surišo ir jo rankas. Toks pat likimas ištiko ir netrukus į vadovo kabinetą netyčia užėjusį pardavėją.

Plėšikas iš prekybos centro darbuotojų reikalavo pinigų, tačiau šie išsisukinėjo tvirtindami, kad buhalterė šeštadieniais nedirba, o pinigai neseniai inkasuoti.

Prekybos centro „Arsenalas” direktorius Ramūnas Puplesis „Vakarų ekspresui” pasakojo, jog plėšikas nesitikėjo, kad šeštadienį čia bus tiek daug žmonių.

„Kai norėjo mane surišti, paklusau, tačiau aprėkiau, kad nekvailiotų. Tai ne vyresnį nei 30 metų šviesiaplaukį rusakalbį plėšiką išgąsdino – jo balsas ėmė drebėti. Jis reikalavo pinigų, tačiau išgirdęs įvairius atsikalbinėjimus ir sužinojęs, kad buhalterija yra šalia patalpų, pro kurias nuolat vaikšto žmonės, pabijojo ten eiti”, – pasakojo direktorius.

Pamatęs, jog pinigų nepavyks gauti, plėšikas, matyt, išsigando, kad į direktoriaus kabinetą gali užeiti daugiau žmonių, ir pasišalino.

Anot prekybos centro vadovo, patalpas saugo saugos tarnyba „Argus”. Tądien čia budėjusios moterys. Pro vieną iš apsaugininkių plėšikas turėjo prabėgti ir pasišalindamas, tačiau nebuvo sulaikytas.

Įtariamojo nesulaikė ir įvykio vietą atskubėję policininkai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.