Lietuvė tapo Anglijos koledžo tinklalapio veidu

Prieš tris metus joniškietė Sigita Andrulaitytė, išvykusi į Angliją dirbti aukle, neseniai tapo dviejų susijungusių Anglijos koledžų – Broxtowe ir People’s – naujo tinklalapio reklaminiu veidu.

Sigita Andrulaitytė modelio karjerą pradėjo dar Lietuvoje būdama keturiolikos metų. Joniškyje ją pastebėjo modelių agentūra „Baltic Model”, vėliau, kol baigė gimnaziją, dirbo su „Modilina” agentūra – mokėsi vaikščioti, šypsotis, demonstruoti savo kūną ir reklamuojamus gaminius. Šios modelių agentūros merginos dalyvaudavo įvairiuose renginiuose, kurių metu tekdavę į savo vietą palydėti garsius šalies vyrus.

Vieno tokio pristatymo metu Sigutę Andrulaitytę pastebėjo ispanų modelių agentūros vadovai, pasiūlę merginai solidų kontraktą. Tačiau realiai į gyvenimą žvelgianti mergina dirbti Ispanijoje atsisakė.

Baigusi gimnaziją ir neįstojusi į išsvajotus žurnalistikos mokslus, mergina patraukė į Angliją, kur kurį laiką prižiūrėjo ir auklėjo turtingos pakistaniečių šeimos vaikus.

Tačiau S.Andrulaitytė nusprendė baigti auklės darbą ir dabar jau pusantrų metų gyvena Notingeme. Mergina Broxtowe koledže labai sėkmingai baigė psichologijos kursą ir nuo rugsėjo 1-osios studijuos viename geriausių universitetų Anglijoje Notingeme. Mergina studijuos psichologiją.

„Jei žinai, ko gyvenime nori – visada gali gauti. Tik reikia negailėti savęs ir įdėti daug darbo. Aš, pavyzdžiui, dienomis mokausi, o vakarais dirbu. Nors jau vasara, bet ilsėsiuos vos savaitę. Paskui – vėl prie darbų. Juk statyti ateitį – gan sunkus darbas”, – įsitikinusi mergina.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Lietuvė tapo Anglijos koledžo tinklalapio veidu"

  1. lamma

    Tikrai informatyvi zinute , ir nuotrauka net to veido ideta .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.