Jūros šventė per LTV

Kitą savaitgalį Lietuvos televizija pakvies į didžiausią metų renginį pajūryje. Tris vakarus LTV žiūrovai matys transliacijas iš Klaipėdos jūros šventės.

Pirmąją Jūros šventės dieną į pajūrio sostinę rinksis visi Lietuvos „eurovizininkai”. Klaipėdai ir jūrai galvą lenks „LT United”, Laura ir „The Lovers”, Linas ir Simona, „Scamp”, Aistė Smilgevičiūtė, Ovidijus Vyšniauskas. „LT United”, be legendinės „nugalėtojų” dainos, atliks ir naują „Fashion Show”. Kartu su jais pasirodys ir per plauką į šių metų finalą nepatekę „Gravel”, „N.E.O.”, Aistė Pilvelytė.

Klaipėda taps „Jūrovizijos” sostine, o oficiali „Eurovizijos” televizija LTV – „Jūrovizijos” televizija. „Jūrovizininkais” taps ir lietuvių mėgstamiausi „Eurovizijoje” dalyvavę užsieniečiai – latviai „Walters & Kazha”. Jūros šventės atidarymo koncerto „Jūrovizija Klaipėdoje” transliacija iš Kruizinių laivų terminalo – liepos 21 d., penktadienį, 21 val. per Lietuvos televiziją. Vedėjai – Rolandas Vilkončius ir Eglė Jackaitė.

Šeštadienį tuo pačiu metu, po „Panoramos”, LTV žiūrovai matys jau tradiciniu tapusį Jūros šventės antrosios dienos koncertą „Susitikime prie Švyturio”. Šiemet „Švyturys” ne tik pristatys garsius atlikėjus, bet ir vykdys pilietinę akciją „Atgaivinkime Smiltynę”. Koncerto metu eteryje bus rodomi šiemet Smiltynę nuniokojusio gaisro vaizdai, o garsūs Klaipėdos ir Lietuvos žmonės, padedami „In Culto”, Jurgos Šeduikytės, „Tele bim-bam”, „B’Avarijos”, „Mango”, Deivio, Simono Donskovo, „Žuvėdros” ir „Keistuolių teatro”, ragins visą Lietuvą telefono skambučiais paremti unikalaus kampelio atgaivinimą.

Jūros šventės uždarymui bus skirtas koncertas „Nuo baroko iki roko” (liepos 23 d., sekmadienį, 21 val.) Dalyvauja Klaipėdos muzikinio teatro solistai ir Stepas Januška su grupe „Studija”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.