„Žvaigždūnai” irgi persivalgo ir kenčia pagirias

Kiekvienas mūsų turime neigiamų savybių ar įpročių – vienas žiūrėdamas televizorių be perstojo krapšto nosį, kramto nagus, raugėja ar gadina orą, kitas – gerią alų ar nesustodamas peša dūmą, trečias greitai įsiplieskia ir nevaldo savo emocijų.

Lietuvos šou verslo atstovai – ne išimtis. Jų įpročiai ne mažiau keisti nei paprastų tautiečių.

Tina nesijaučia turinti blogų įpročių

„Esu prastas egzempliorius, nei rūkau, nei geriu, nei ką nors vartoju. Mano labai linksma natūra. Pavyzdžiui, kokio vakarėlio metu aplinkiniams galbūt atrodo, kad man linksmumą sukelia alkoholis, kadangi aš aktyviai bendrauju, šoku ir laisvai jaučiuosi. Tiesą pasakius, aš esu prieš alkoholį, kai paragauju, man sukelia atvirkštinę reakciją – atsiranda galvos skausmas, bloga savijauta. Tiesą pasakius, niekada nesu bandžiusi nė vienos cigaretės ar išgėrusi butelį alaus. Nors esu kilusi iš alaus krašto, t.y. gyvenau netoli Biržų, tačiau man nepatinka alus, apskritai nepatinka man alaus kvapas.

Yra turbūt vienas dalykas, kur gadinu savo sveikatą, – dėl koncertų ir laiko stokos neišsimiegojimas ir nepavalgymas.

Taip pat neturiu įpročio vėluoti. Pagal horoskopą esu Mergelė – tai vienas punktualiausių žmonių. Be abejo, būna išimčių, visko pasitaiko, bet šiaip stengiuosi nevėluoti. Galima sakyti, ideali esu (juokiasi – Aut. past.).”

Sati mėgsta išlaidauti ir kimšti šokoladus

„Aš turiu blogą savybę greit sureaguoti, užsiplieksti ar supykti. Niekam taip neatrodo, visi mano, kad aš ramaus būdo, tačiau iš tikrųjų – ne.

Taip pat kartais pajuntu įprotį valgyti vieną po kitos šokolado plyteles. Vieną dieną galiu nieko negalvodama sau kimšti šokoladus, o kitą dieną pajuntu norą atsisakyti kai kurių maisto produktų. Pavyzdžiui, tam tikrą laikotarpį visiškai nevalgau cukraus, kitą dieną atsisakau pieno produktų, trečią – dar ko nors. Tai tikras organizmo alinimas ir kažkoks ieškojimų metas. Tai tikrai nestabilus, žalingas įprotis.

Taip pat turiu įprotį išlaidauti. Tiesiog būna tokių dienų, kai pajuntu pirkimo maniją. Tuomet negailiu pinigų įvairiems niekučiams, daikčiukams. Esu labai prieraiši kažkokioms smulkmenoms. Mano priešas – nepastovumas, noras kažką daryti, keisti.”

Milano blogas įprotis – švęsti iki paryčių

„Apie mano neigiamus įpročius ir savybes reikėtų klausinėti mano draugų, nes pačiam apie save labai sunku ką nors blogo pasakyti.

Galbūt vienas iš neigiamų įpročių – linksmintis ir šėlti vakarėliuose iki paryčių. Nesakau, kad nuolat vartoju alkoholį ar prisigeriu taip, kad apsivemčiau, tačiau kai su „chebra” užsisėdžiu iki septynių aštuonių ryto, tuomet visa diena būna nedarbinga. Tiesiog visa diena būna sugadinta, be jokios naudos pramiegu, ir tiek. Norėčiau išmokti pradėti švęsti dieną, o baigti – ankstyvą vakarą.

Taip pat pastebėjau savo neigiamą įprotį labai greitai įsiplieksti. Būna, jog neapgalvojęs ką nors pasakau ar padarau, o vėliau gailiuosi. Tiesiog tenka bandyti ištaisyti visas problemas.

Beje, labai norėčiau atsikratyti įpročio nuolat valgyti. Valgau daugiau negu reikia. Vis tiek maistas į kūną neina, tik išleidžiu visus pinigus, o jokios naudos.”

Dj Sun neatsikrato įpročio vėluoti į susitikimus

„Pats blogiausias mano įprotis – nuolat visur vėluoti. Žmonės, kurie mane pažįsta, jau žino, kad aš vėluosiu į susitikimą. Jie nebepyksta, o tiesiog ateina vėliau. Be abejo, man būna labai gėda, tačiau nieko negaliu pakeisti, dažniausiai taip išeina. Daug kartų tai įvyksta ne per mano kaltę, tačiau faktas yra faktas. Tai, be abejo, nėra pateisinama. Aš jau dėl to niekada nesiginčiju. Tikrai labai norėčiau atsikratyti šio blogo įpročio, bet niekaip nepavyksta.

Visi kiti mano įpročiai man netrukdo. Juk visi idealūs būti negali, turi būti balansas”.

„Bavaras” Juozas Liesis turi įprotį kasdien pirkti kojines

„Jokių sveikatai žalingų įpročių neturiu. Nosies nekrapštau, oro negadinu, neraugėju, neturiu įpročio alaus butelių akimis atidarinėti, elektros energijos liežuviu matuoti, taip pat negalandu ir peilio į akies vyzdį (juokiasi – Aut.past.).

Vienintelis mano įprotis, kuris skatina mano „bėdnėjimą”, – kasdien pirkti naujas kojines. To įpročio norėčiau atsikratyti, nes per laiką tikrai galėčiau sutaupyti apvalią sumelę.”

Stano neatsikrato įpročio daužyti automobilius

„Mane erzina mano įprotis labai vėlai eiti miegoti. Rytais būna labai sunku atsikelti. Tiesą pasakius, būna ir taip, jog pramiegu pusę dienos. Labai norėčiau atsikratyti šio įpročio, bet kad ir kaip stengčiausi, tačiau niekaip nepavyksta.

Dar blogas įprotis – lakstyti automobiliu. Tai man dar atneša ir nemažai žalos – kiekvienais metais sudaužau po automobilį.

Taip pat labai blogas mano įprotis – rytais nepasikloti lovos.”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.