TV3 „Meilės trikampyje” – antroji pora: barmenas Laimutis + dvynukė Jolanta

Trečioji populiariausio vasaros realybės šou „Meilės trikampio” savaitė prasidėjo romantiškiausiomis nuotaikomis – antradienio vakarą susikibusi už rankų „Meilės trikampio” namelį paliko antroji pora 24-erių barmenas iš Vilniaus Laimutis ir 21-erių blondinė siuvėja iš Prienų Jolanta.

Praėjusią savaitę Jolantai teko nemenkas išbandymas – dėl vieno vaikino kautis su savo identiška dvyne sesute Jurgita. Tuomet vaikinas iš realybės šou pašalino Jurgitą, o Jolanta kitą dieną atstūmė ir jos seserį išmetusį vaikiną Darių. Jį realybės šou pakeitė Laimutis, ieškojęs išvaizdžios, komunikabilios, švelnios, šiek tiek valdingos ir supratingos merginos.

„Jau pirmąją dieną, pirmadienį, vos pamatę vienas kitą Laimutis su Jolanta susižvalgė meiliais žvilgsniais, – prisimena „Meilės trikampio” prodiuseris Saulius Bartkus. – Iš dalyvių anketų buvo aišku: Laimutis ieško Jolantos, o ši – tokio, kaip Laimutis. Nustebome, kad vakare Jolanta nepasirodė svetainėje, kur Laimutis jos kantriai laukė, tačiau kitą vakarą jau nebuvo dvejonių – turėsime antrą ir labai gražią jaunų žmonių porą.”

Naktį „Meilės trikampio” namelis liko tuščias. Šią savaitę poravimosi realybę bandė: 18-metė Sandra iš Kauno, 22-ejų informatikos specialistas iš Vilniaus Julius, 19-metė studentė vilnietė Jolanta, 26-erių studentas, sportininkas ir futbolininkas iš Alytaus Aurimas, 21-erių kaunietė Erika ir 20-metis marijampolietis Gytis.

Vieno iš šių dalyvių šią savaitę „Meilės trikampyje” laukia akibrokštas – už melagingus duomenis realybės šou dalyvio anketoje pirmą kartą iš šio šou bus pašalintas dalyvis!!!

Ar tai bus Sandra, Julius, Jolanta, Aurimas, Erika ar Gytis – žiūrėkite „Meilės trikampį” šiokiadieniais 20.30 val. per TV3 ir 15.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "TV3 „Meilės trikampyje” – antroji pora: barmenas Laimutis + dvynukė Jolanta"

  1. Diana

    Manau is ju bus visai nebloga pora. Jie vienas kitam tinka

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.