Džordžas Klūnis: „Prisiimu kaltę dėl visų skyrybų”

Kai kurie gražūs vyrai primena deimantines apyrankes. Juos segi kitos moterys, o mes jomis žavimės, bet iš tikrųjų tos apyrankės niekada neatrodo vertos tiek, kiek kainuoja. Kiti vyrai – kaip laikrodžiai „Swatch”: mieli, tačiau trumpo naudojimo. Pagal šią sistemą aktorius Džordžas Klūnis (George Clooney) – šeimos relikvija.

Pirmiausiai dėl to, kad jis elegantiškai žavingo amžiaus. Antra – kaip vyras ir kino žvaigždė, jis įdomesnis nei daili bevertė figūra. Trečia, ir svarbiausia, – jei ligi šiol jis ne jūsų, atskleisiu paslaptį: niekada ir netaps. 45 metų Klūnis, užkietėjęs Holivudo viengungis, yra vienas iš vyrų, kuris žavingas visiems, bet artimas nedaugeliui.

Jis linksmas, turi namą šalia Komo ežero, važinėja motociklu ir kalbasi su handbag.com (internetinė svetaine – aut.pastr.) apie visus svarbiausius gyvenime dalykus – moteris, motociklus ir alų.

Daug žmonių jus vadina mergišiumi. Ar tai liūdina?

Tai nemalonu ir netaktiška, bet nieko negali padaryti, ypač kai tau 45, esi vienišas ir susitikinėji su kuo tik nori.

Kokios moters ieškote?

Nežinau. Kadangi pastaruoju metu man nekaip sekėsi, nemanau, jog šiuo metu turėčiau ko nors ieškoti.

Norite pasakyti, jog negalite paskirti pasimatymo?

Ne, aš tik turiu galvoje, kad labai daug dirbu ir šiuo metu su niekuo nesusitikinėju. Tiesą pasakius, neturėjau rimtų santykių pastaruosius trejus ar ketverius metus.

Argi nekeista?

Dabar man tai keista. Prieš tai vis su kuo nors susitikinėdavau. Bet sąžiningai pasakysiu: pastaruosius pusantrų metų dirbu kiekvieną dieną, todėl tai gana sudėtinga.

Kuo patrauklūs santykiai su gražia ir protinga moterimi?

(Juokiasi) Na, jos gražios ir protingos. Puikus derinys.

Juostoje „Nepakenčiamas žiaurumas” („Intolerable Cruelty”) filmavotės su Katerina Zeta Džouns (Catherine Zeta Jones). Kaip sekėsi?

Tai buvo pats nuostabiausias laikas, praleistas su ja. Aš ją dievinu ir mes susidraugavome kaip išprotėję. Man ji patinka.

Pasklido neišvengiami gandai…

O taip! Buvo kažkokia istorija apie mus, beprotiškai įsimylėjusius vienas kitą… „Džordžas žlugdo dar vieną santuoką!” Aš taip pasakiau Katerinai: „Geriau jau nieko blogo nenutiktų tavo santuokai su Maiklu (Michael), nes, velniai nematė, aš vis tiek prisiimsiu atsakomybę”. Per paskutinius metus aš prisiimu kaltę už visas skyrybas.

Ar didžiuojatės savo kūnu?

(Juokiasi) Nežinau. Aš niekada niekuo nesididžiuoju.

Esate vienas populiariausių aktorių. Ar nerimaujate dėl senėjimo?

O ką gali pakeisti? Tai vis tiek geriau nei kita alternatyva – būti mirusiam. Ne, aš per daug nesijaudinu. Mėgaujuosi ta vieta, kurioje esu dabar, man smagu filmuotis kino juostose, kuriose aš noriu filmuotis. Ar aš noriu būti 10 metų jaunesnis, kad mano keliai būtų lankstesni, kad galėčiau iššokti aukščiau ir geriau žaisti krepšinį? Žinoma, bet visais kitais atvejais man gerai.

Ar svarstytumėte galimybę pasidaryti plastinę operaciją?

Ne, niekada. Daug aktorių Holivude tai daro, bet man tai atrodo kvaila. Tai mūsų pranašumas: vyrai storėja, plinka, žyla, raukšlėjasi, tačiau bendravimas dėl to nenutrūksta. Niekam nesvarbu! Aš tiesiog nesuprantu vyrų, kurie darosi plastines operacijas. Jie jaučiasi nesaugūs ir bijo negauti pagrindinių vaidmenų. Juokingiausia yra tai, kad, mano nuomone, plastinės operacijos netgi sendina. Net ir moterims jos netinka.

Jūs turite namą prie Komo ežero. Ar dažnai ten būnate?

Neseniai jį įsigijau. Ten nuostabu. Turiu valtį ir plaukiu tiesiai į ten esantį geriausią restoraną – tiesiog išlipu ir einu pavalgyti.

O motociklą turite?

Nupirkau šešis motociklus, nes visi mano berniukai važinėja.

Su kuo bičiuliaujatės pramogų versle? Ar daug turite bičiulių?

Ne. Mano draugas yra Ričardas Kingas (Richard King). Aš buvau pabrolys jo vestuvėse. Mūsų kompaniją sudaro aštuoni žmonės, draugaujame jau 20 metų, bet tik keli jų yra pramogų pasaulio atstovai.

Kaip linksminatės?

Gerame itališkame bare su draugais ir dar būtinas vairuotojas, kad galėtum daugiau išgerti. Tada keliaujam į mano draugo Rendžio (Randy) barą ir ten išmaukiame keletą taurelių. Geras pasilinksminimas? O linksmiausia visiems kartu eiti į kiną. Vakarais dar žiūrėdavome „Jackass” (juodojo humoro laida. – Aut. past.), – siaubingai vulgari ir neapsakomai kvaila laida, bet juokiausi kaip niekada, iki skausmo. Dieve, kokia gi turėjo būti premjera!

Ar dar turite savo Maksą – savo kiaulę?

Jam viskas gerai, sveikas. Maksas buvo partrenktas mašinos ir kurį laiką jautėsi prastai, bet dabar viskas gerai. Aš pakasiau jam galvą prieš išeidamas šį rytą.

Užsidirbote labai daug pinigų. Ar tai jums teikia daug malonumo?

Pinigų uždirbimo procesas yra labai jaudinantis… Norėčiau, kad man pinigų vežtų karučiais – o aš panardinčiau į juos rankas… Iš tikro tai juk tik popieriukai.

Kokia jūsų nuomonė apie moteris?

O! Jos labai gražios ir gerai apsirengusios. Labai daug įdomių stilių, įvaizdžių.

Ar visa tai kompensuoja bulvarinės spaudos kišimąsi į asmeninį gyvenimą?

Nesiskundžiu. Aš gyvenu nuostabų gyvenimą. Bet yra ir nemalonių dalykų, pavyzdžiui, kai vaikštinėju oro uoste, o koks nors vaikis stengiasi išprovokuoti muštynes. Na, sako man ką nors bjauraus. Išmoksti nekreipti į tai dėmesio ir praleidi pro ausis. Privalai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Džordžas Klūnis: „Prisiimu kaltę dėl visų skyrybų”"

  1. Nica

    Och, fainas vyriškis, bet ta jo juoda kiaulė…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.