F.Beckenbaueris: Italija verta žaisti finale

Pasaulio futbolo čempionato organizacinio komiteto prezidentas Franzas Beckenbaueris, nepaisant skaudaus Vokietijos rinktinės pralaimėjimo pusfinalio rungtynėse prieš Italiją, primygtinai reikalavo, kad Juergenas Klinsmannas liktų rinktinės trenerio poste.

Prieš čempionatą kritikuojamas dėl netinkamo vadovavimo rinktinei ir prastų rezultatų draugiškuose susitikimuose, J.Klinsmannas nuolat sulaukdavo F.Beckenbauerio paramos, rašoma football.co.uk.

Tikimasi, kad J.Klinsmannui jau iki šio mėnesio pabaigos bus pasiūlytas naujas rinktinės trenerio kontraktas.

„Labai tikiuosi, kad J.Klinsmannas tęs pradėtą darbą. Jis turi didžiulę įtaką rinktinėje, žaidėjai juo pasitiki”,- kalbėjo F.Beckenbaueris.

Legendinis Vokietijos futbolininkas po pusfinalio gyrė Italijos rinktinę ir pripažino, kad M.Lippi auklėtiniai buvo verti finalo.

„Vokietijos rinktinė žaidė gerai, tačiau varžovai buvo greitesni ir sugebėjo pelnyti įvarčius. Italijos futbolininkai verti žaisti finale”, – kalbėjo F.Beckenbaueris.

J.Klinsmannas, neseniai pareiškęs, kad norėtų tapti klubo treneriu, vengė kalbėti apie savo atieties planus.

„Esame labai nusivylę, tačiau esu patenkintas savo komanda. Dabar ne laikas kalbėti apie mano planus. Šiuo metu visiems reikia poilsio”, – sakė J.Klinsmannas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.