Pensininkas traktoriaus šakėmis nudūrė vairuotoją

Sekmadienio vakare Joniškio rajone, Normančių kaime eismo įvykio metu prie traktoriaus MTZ 82 pritvirtinti metaliniai strypai, žemdirbių vadinami šakėmis šieno ar šiaudų rulonams pakelti, mirtinai nudūrė automobilį vairavusį 37 metų Boneventūrą Sveikacką.

Šalia žuvusio Joniškio rajono Šluostikių kaimo gyventojo automobilyje „Volkswagen Passat”, sėdėjęs žuvusiojo sesers sūnus, septyniolikametis Valentinas dėl patirtų sužalojimų išvežtas į Šiaulių ligoninės neurochirurgijos skyrių. Ant galinės automobilio sėdynės sėdėję keleiviai sužalojimų išvengė.

Apie 22 val. po maudynių Elnių slėnio tvenkinyje B.Sveikackas su draugais važiavo namo. Normančių kaime iš sodybos kiemo į kelią traktoriumi MTZ 82 išvažiavo šešiasdešimt devynerių metų Leonas Juozas Kipšas.

Traktoriaus priekyje sumontuotos šakės dūrė tiesiai į pro šalį važiavusio automobilio šoną ir tapo automobilio vairuotojo mirties priežastimi. Jo kūną vaduoti iš metalo gniaužtų atvyko Joniškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, traktorių su pavojinga įranga iš kiemo vairavęs Leonas Juozas Kipšas buvo blaivus. Jo kraujo paimta tyrimams. Vyras teigė, kad laiku mašinos nepamatė, todėl susidūrimo išvengti ir nepavyko.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.