„Seržantė iš JAV” kaitins Lietuvos vyrų kraują

Liepos 4-ąją TV3 televizija pristatys naują Lietuvos kūrėjų ir JAV policijos bendrą darbą – vasaros projektą „Policijos akademija”.

Pirmąsias šios humoro laidos serijas žiūrovai išvys jau liepos 10-ąją dieną. Šmaikštus ir nepakartojamas, lengvas ir netikėtas laidos veiksmas su nuotykiais ir nusikaltimais vyks Vilniaus senamiestyje.

Tačiau labiausiai žiūrovų vaizduotę kaitins seksuali ir žavinga projekto vedėja „Mis laikinoji sostinė”, manekenė Giedrė Rusytė. Naujoji eterio pažiba spėjo patraukti ne tik kolegų, bet ir TV3 televizijos darbuotojų vyrų dėmesį.

„Ji domisi futbolu, puikiai vairuoja vyrišką visureigį, atrodo nuostabiai. Jei ir alų geria, ji – tiesiog tobula”, – juokėsi TV3 produkcijos vadovas Liutauras Elkimavičius.

„Jau vien jos šypsena ko verta. Įžengia į televiziją, nusišypso, ir viskas aplinkui nušvinta. Esu labai laimingas, kad dirbsiu su Giedre. Ji labai moteriška ir labai profesionali”, – kolegai antrino TV3 stilistas Mantas Petruškevičius.

Naująjį TV3 vasaros projektą su G. Rusyte kuria TV3 prodiuseris, TV3 žinių užsienio naujienų redaktorius Jurgis Jefremovas ir „Be tabu savaitės” aštrialiežuvis aktorius Džiugas Siaurusaitis, kuris yra ir šio projekto režisierius.

„Tokios kaip Giedrė – seksualios ir protingos – laidai ieškojome ilgai. Esame įpratę, kad graži ilgakojė negali būti protinga. Giedrė laisvai jaučiasi prieš kamerą, puikiai improvizuoja, meistriškai perteikia laidos juokelius”, – sakė J. Jefremovas.

Į klausimus atsako G. Rusytė, kuri dirbti šiame projekte pradėjo sulaukusi „Policijos akademijos” rengėjų skambučio.

Ar prieš TV filmavimo kameras jaučiatės naujoke?

Dirbu modeliu, todėl kameros man nėra naujiena. Bet televizijoje savo jėgas išbandysiu pirmą kartą.

Ką dar veikiate be modelio darbo?

Studijuoju Vilniaus tarptautinio verslo mokykloje, esu trečio kurso studentė.

Ar, sulaukusi pasiūlymo vesti TV projektą, iškart sutikot?

Laidos pobūdis mane sudomino, ji pasirodė linksma ir vasariška, todėl ilgai nesvarsčiau, iškart sutikau.

Ar provokuojanti apranga jūsų netrikdo?

Laidoje aš segėsiu mini sijonėlį, prasegtus marškinėlius. Manau, jog tai – solidžiai seksuali apranga, ir man ji atrodo labai graži.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.