Antroji Lietuvos krepšinio rinktinė išvyksta į Vokietiją

Lietuvos vyrų antroji rinktinė vakar (06 29) baigė treniruočių stovyklą Palangoje ir šiandien išskrenda į Vokietiją, kur Veisenfelso miestelyje (netoli Leipcigo) liepos 1-2 dienomis sužais dvejas rungtynes su Vokietijos antrąja rinktine.

Lietuvos komandą sudaro daugiausia tie patys žaidėjai, kurie žaidė turnyre Riečio mieste Italijoje. Žaisti draugiškų rungtynių negali tik kirkšnyje ir pėdoje skausmus jaučiantis Aurimas Kieža. Komandą papildė du naujokai – gynėjas Evaldas Dainys ir „Panevėžio” klubo puolėjas Giedrius Jankauskas. Rinktinei vadovaus Robertas Kuncaitis.

Paklaustas apie komandos uždavinius Vokietijoje, treneris R.Kuncaitis sakė, kad jo užduotis – toliau stebėti jaunus Lietuvos krepšininkus. „Reikia žiūrėti ką jie gali aikštelėje ir kaip jie galėtų padėti pagrindinei šalies rinktinei,” – sakė treneris.

Pasiteiravus trenerio apie komandos naujoką Evaldą Dainį, R.Kuncaitis sakė, kad šis žaidėjas seniai žinomas Lietuvos krepšinio specialistams. „Prieš keletą metų jis buvo kviečiamas į Lietuvos rinktinę, vėliau išvyko į JAV, kur patyrė traumą – pasitempė raiščius. Praeitas metais žaidėjas gydėsi, todėl nerungtyniavo,” – pasakojo treneris.

Pasak, R.Kuncaičio A.Kiežos trauma nėra rimta, tačiau žaidėjas jaučia skausmą, todėl buvo nuspręsta į Vokietiją jo nevežti.

Lietuvos antroji rinktinė į Vokietiją išvyko tokios sudėties:

Gynėjai

Evaldas Dainys, Vytenis Jasikevičius, Gediminas Maceina, Darius Pakamanis, Stepas Babrauskas.

Puolėjai

Jonas Mačiulis, Vladimiras Severovas, Valdas Vasylius.

Vidurio puolėjai

Giedrius Jankauskas, Pavelas Čukinas, Darius Šilinskis, Tautvydas Lydeka.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.