„Išjunk šviesą” pristato naują albumą

Netrukus prekyboje pasirodys naujas grupės „Išjunk šviesą” albumas skambiu pavadinimu „Nusirenk”. Jame bus net keturiolika naujų dainų.

Didžiausio populiarumo „Išjunk šviesą” muzikantai sulaukė 2003-iaisiais, kai išleido albumą „Šiandien mes geriam”. Grupė kaip niekada sulaukdavo daug kvietimų koncertuoti ne tik šventėse, bet ir privačiuose renginiuose. Po trejų metų pertraukos savo klausytojams „Išjunk šviesą” vyrukai dovanoja naują albumą skambiu pavadinimu „Nusirenk”. Tai bus antroji kompaktinė plokštelė, išleista per grupės gyvavimą, o įskaičiuojant ir garso kasetes – penktoji.

Įvairi muzika

Pasak grupės lyderio Valdo, naujausiame albume bus keturiolika įvairaus stiliaus dainų. „Repertuaras išties įvairus. Nuo paprasčiausių „bumčikų”, šokių muzikos iki amerikiečių grupės „Nirvana” stiliaus”, – pasakojo „Išjunk šviesą” vokalistas. Įspūdingai atrodys ir albumo viršelis.

„Fotosesijos metu viršeliui pozavo mergina”, – atskleidė Valdas.

Ruošia albumo pristatymą

Daugiau nei tris mėnesius ruoštas albumas prekyboje turėtų pasirodyti po trijų savaičių. Šiuo metu Valdas paniręs į albumo pristatymo darbus, tačiau kaip turėtų būti pristatytas naujasis grupės darbas dar nėra apsisprendęs. „Šią savaitę galvoju, kaip tai padaryti. Gal su grupe „Pelenai” kažką darysim, o gal kur nors gamtoje su draugais, kolegomis – savam rate”, – svarstė vokalistas.

Striptizo šokėja tik privačiuose vakaruose

Albumo „Šiandien mes geriam” pristatymo proga „Išjunk šviesą” nariai buvo sumanę į visus koncertus važiuoti kartu su striptizo šokėja. Tačiau koncertuojant LTV muzikinėje laidoje „Lietuvos dainų dešimtukas” po pasirodymo su striptizo šokėja grupė sulaukė priekaištų iš televizijos. Po to karto „Išjunk šviesą” su šokėja koncertuoti pradėjo tik privačiuose renginiuose. Paklaustas, ar neketina naujojo albumo „Nusirenk” pristatymo proga pakartoti albumo „Šiandien mes geriam” sumanymo ir vėl į visus koncertus vežtis striptizo šokėją, Valdas atsakė, kad su ja grupė ir toliau pasirodys tik privačiuose vakarėliuose.

Mąsto apie naują albumą

Valdo galvoje jau sukasi naujos mintys apie kitą albumą, kurį norėtų išleisti prieš Naujuosius metus. Albume muzikantas norėtų sudėti dainas apie metų laikus, kad jaustųsi šventinė nuotaika. „Norėčiau šventinio albumo, todėl tikiuosi dar šių metų žiemą suspėti jį išleisti. Jau seniai svarsčiau galimybę sukurti albumą apie visus metų laikus”, – ateities planais dalijosi grupės lyderis. O po dar kokių dvejų metų Valdas tikisi išleisti ir geriausių dainų rinkinį, kuriame būtų pačios populiariausios ir žinomiausios „Išjunk šviesą” dainos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.